≫ 

"Grozno je kad znate da nemate šansu": Nadeždina majka i dalje ima traume zbog ćerke

- Grozno, ja sam se nadala da neće doći do toga, ali sam znala da hoće - rekla je Slavica prisećajući se trenutka kada je Miki pretukao njenu ćerku

  • 13
Slavica, Nadežda Biljić, Miki Djuricic

Foto: Telegraf.rs, A. Nalbantjan, Marko Jovanović

Nadeždina majka Slavica Biljić najavila je da će podneti tužbu protiv Mikija Đuričića koji je pretukao njenu ćerku u Zadruzi 2, zbog čega je na odsluženju jednogodišnje kazne u vidu kućnog pritvora.

Slavica se prisetila momenta kada je saznala za nasilje koje se dogodilo u Zadruzi nad njenom ćerkom.

- Nije trebalo to da se desi, ja sam protiv nasilja u porodici i uopšte prema ženama. Ja sam to i pričala, radila sam noćnu smenu, ugasila sam internet, žurka je, ja ne volim da gledam kada oni piju alkohol i kad sam došla kući, došlo mi je milion poruka: "Sram ga bilo" i slično. Odgledali smo snimak i šokirali smo se. Grozno, ja sam se nadala da neće doći do toga, ali sam znala da hoće. Znate šta, Miki je agresivac, mislim da čovek ima problem sa tim generalno i nije mu to trebalo - rekla je Nadeždina majka, koja je otkrila da će podneti tužbu protiv Mikija.

NE DIRATI Zadrugari NE DIRATI

Miki Đuričić/Foto: A. Nalbantjan

- Biće podneta, radi se na tome, to trebaju nadležni organi da rade i završe, ne bismo davali publicitet takvim stvarima - poručila je, a zatim uputila i poruku ženama koje trpe ili su trpele nasilje.

- Ne sme da se trpi nasilje, povišen ton već govori da je nasilje u pitanju. Drugo je kad ste vi roditelj, a drugo je grdnja emotivnog partnera. Ja sam protiv toga i treba svako da prizna i da se sklanja, jer tu nema popravke, može da bude samo gore - završila je Slavica.

Slavica, Nadežda Biljić

Nadežda i Slavica Biljić/Foto: Nikola Tomić

Zbog svega se potresao i Nadeždin otac, koji je takođe velika podrška ćerki.

- On je rekao da je to bio grozan osećaj, onaj momenat kada je ona čučnula i kada je on nastavio da je bije, znate da nemate šansu, da ne možete da joj pomognete... Posle je bilo katastrofa kada je Nada ušla u kuću i kada su svi rekli kao: "Ko zna šta mu je ona rekla, pa ju je on izudarao". Svaka joj čast, jer je sama to podnela - ispričala je Slavica.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VX

    23. jul 2019 | 22:33

    Ova devojka je neviđeno glupa,zato i menja često partnere.

  • Sg

    23. jul 2019 | 23:19

    Ma sta ima njena majka da komentariste nesto treba da je bude sramota i nju i njenog coveka kako su cerku vaspitali kako ji nije uopste sramota da se hvale sa njom

  • Djox

    24. jul 2019 | 07:18

    A bilo lepo kad ste je gledali u stali `mama`?😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA