≫ 

Lepi Mića u emisiji dobio poruku od mame Ane Korać, pa bez dlake rekao sve što ima o njoj (VIDEO)

- Smatram da je učinila lošu stvar Aleksandri Subotić. To je moje mišljenje - ostajao je pri svome Lepi Mića

  • 28
Lepi Mića Printskrin: TV Pink

Majka Ane Korać, gospođa Ljiljana, poslala je voditelju Darku SMS poruku u toku emisije "Narod pita", koju je on pročitao, a na temu toga što je Lepi Mića rekao da je imao problema sa njenom porodicom zbog toga što ju je prozivao za stvari koje je uradila u Zadruzi i toga što ju je "prodao".

Mića je bio gost emisije, a kao i uvek, bez dlake na jeziku je odgovarao na pitanja, pa je tako odgovorio i Aninoj mami.

- Nikada moja porodica nije prozivala Miću, niti je komentarisala bilo šta. Ana ga je poštovala kao oca - poručila je Anina majka.

- Očigledno ne zna šta njena ćerka priča u studiju. Rekla je da sam je prodao, izdao, sto puta je to ovde rekla. Ja ove godine nisam dobio poklone od porodice Ane Korać, neka kažu onda zbog čega - rekao je Mića.

Lepi Mića Lepi Mića/Printskrin: TV Pink

- Ja nikada nisam video niti bilo šta čuo o Ani Korać šta se pričalo u Zadruzi. Ako je ona srećna s Davidom, neka živi milion godina, ali nikad me neće ubediti u neke stvari. Smatram da je učinila lošu stvar Aleksandri Subotić. To je moje mišljenje - nastavio je Mića.

- Znam da živi moćno i bogato, ali to nije moj problem. Niko moj koga poznajem joj nije nikad ni dugme kupio. Ja njoj ništa ne zameram, doći će za mesec-dva i reći da sam bio u pravu - rekao je Mića i dodao kako nema nameru da se čuje sa Anom.

David Dragojević, Ana Korać Ana Korać i David Dragojević/Printskrin: Instagram/david__dragojevic

- Ja sam od nje stariji tri puta, ako neko treba da se izvini, to je ona. A njen dečko je o meni i mojim prijateljima govorio najružnije stvari - poručio je.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U prolazu

    2. avgust 2019 | 09:38

    Bez Mice su ove emisije dosadne. On razotkriva zadrugare. Posebno ova dva kvazi ljubavna para. Respekt.

  • Adi

    2. avgust 2019 | 14:14

    Ova baba iz Ivanjice postala ista kao i ona baba iz Veternika! Rijaliti majke! Bolje bi joj bilo da se malo vise posvetila kcerki, pa bi znala i gde ide i sta radi, a ne napadati Micu svaki put! Nije joj Mica kriv sto joj je kcerka na losem glasu!

  • J. P.

    2. avgust 2019 | 09:30

    Čovek je s u r o v o REALAN !!!! Istina ne prija ......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA