≫ 

"Mungos je nasrtao na Biljanu nekoliko puta!" Ljuba Pantović otkrila šokantne detalje (VIDEO)

- Aleksandra je trpela psihičku torturu... ali to nije ni čudo, jer je u njegovoj kući nasilje ''dobar dan'' - rekla je Ljuba

  • 24
Ljuba Pantović, Predrag Opačić Mungos, Biljana Dragojević Printksrin: TV Pink, Foto: Nikola Tomić

Ljuba Pantović (40) je u emisiji "Zadruga - narod pita" otkrila je da je na Biljanu Dragojević, majku Davida Dragojevića, navodno nastrao njen partner Mungos.

Pantovićeva je progovorila o i nasilju koje je njena ćerka Aleksandra Subotić doživela od njenog bivšeg dečka Davida Dragojevića.

- Sve bih ja to isto, samo još jače. Još jače bih ga nervirala, definitivno, svi su videli da je on ludeo od mene. Ove njegove pričice za malu decu koje je pokušao da servira, naravno da nisu prošle. On je pokušavao sebe da predstavi kao žrtvu. Postoje klipovi gde je on davio Aleksandru u drugom rijalitiju - počela je priču Ljuba.

Bodibilderki je Aleksandra potvrdila da se nakon poziva kada su razgovarali David i Biljana, dok je Subotićeva još bila u njihovoj porodičnoj, navodno desilo nasilje.

Zadruga zurka Aleksandra Subotić Ljuba Pantović Magdalena Ljuba Pantović, Aleksandra Subotić, Magdalena, Foto: Nikola Tomić

- Ona je najviše trpela psihičku torturu, a to da je agresivan smo videli u ''Zadruzi''. Videli smo kad je nasrnuo na Aleksandru, bila sam napadnuta kako lažem, i te kako znam da jeste nasilan, ali to nije ni čudo, jer je u njegovoj kući nasilje ''dobar dan''. Ja sam postavila pitanje Aleksandri šta se desilo posle uključenja, kad je imao razgovor sa majkom, kad su pale teške reči i prozivke. Ona mi je pokazala da ćutim, prošlo je mesec i po, dva, ja sam pitala da li je bilo nasilja tu, delimično je potvrdila. A treći put sam rekla da vrlo dobro znam šta je bilo posle poziva, Aleksandra je samo potvrdila glavom - objasnila je Pantovićeva i dodala da je Mungos nasrtao vipe puta na Biljanu.

- Koliko sam upućena, ne mogu da kažem da je to 100%, ali koliko znam nasrtao je više puta na nju - zaključila je Ljuba.

Šta je sve Ljuba rekla o porodici Dragojević pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Ljuba se na Ulaz festivalu pojavila s maskom na licu, evo i zašto:

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    6. avgust 2019 | 10:03

    Nasilnik a Aleksandra umirala za njim. Nasilnik se mrzi, laže čim otvori usta.

  • Zana

    6. avgust 2019 | 09:45

    Ti si zeno izgubila kompas,posveti se toj deci bar sad kad nisi kad je trebalo....

  • Đina

    6. avgust 2019 | 10:02

    E kad je i ova došla, da drži predavanja o moralu, znači da smo kao narod otišli u P M. Ni ćerku nije naučila normalnim vrednostima lepog ponašanja, pa ispada da ono njeno šetkanje skoro bez ičega na sebi, ispada najblaži poremečaj ponašanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA