≫ 

"Dečko je kompleksaš!" Gastoz žestoko odgovorio Marku nakon što je Luni zabranio da se čuju i druže

- Sasvim je normalno da joj branim sada da se viđa sa njim - rekao je Miljković

  • 50
Luna, Marko, Gastoz Foto: Nikola Tomić

Bivši zadrugar Marko Miljković (34) još tokom rijalitija svoju devojku pobednicu Zadruge 2 Lunu Đogani (23) upozoravao je da neće moći da se druži sa Nenadom Marinkovićem Gastozom (27).

Miljković je i van rijalitija obavio razgovor sa Đoganievom i smatra da je u pravu što ne želi da se njegova devojka viđa sa Nenadom.

- Ne vidim šta je tu čudno, oni očigledno nisu bili samo drugovi i sasvim je normalno da joj branim sada da se viđa sa njim. Ma, ne da se viđa samo, oni ne treba ni da se čuju, niti imaju o čemu da pričaju. Luna i ja smo baš jedno veče pričali o tome i ona se slaže sa mojim stavom. Pošto ne bi ni ona volela da se ja viđam sa mojom bivšom - rekao je Marko.

Luna Đogani i Marko Miljković, aerodrom Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Nikola Tomić

Miljković nema ništa protiv Gastoza, ali smatra da Luna ne treba da se viša sa nekim sa kim je imala nešto više od prjateljstva.

- Nemam ništa protiv Gastoza lično, ali svakako me ne interesuje šta on misli o tome što sam Luni zabranio da se druže. Neka misli šta hoće, što bi se ona viđala sa bivšim dečkom, a ja klimao glavom, nikada. Nadam se da je Gastoz razumeo moje reči - rekao je Miljković.

Gastoz Nenad Marinković Gastoz, Foto: Nikola Tomić

Nakon Markovih reči oglasio se Gastoz u poručio da se ne plaši Luninog dečka.

- Dečko je kompleksaš, ja Lunu gotivim. To što je on njoj nešto zabranio, ja sam to pustio da ide svojim tokom, ja radim ono što mislim da treba i uvek ću tako raditi. Kao i kada sam joj čestitao pobedu, to sam uradio iskreno, a ona je bila skroz povučena, videlo se da joj je branio i da odgovori u njenom fazonu. Vreme će sve pokazati, pa će tako i Luna s vremenom videti ko je ko, ko joj je prijatelj, a ko ne - zaključio je Nenad.

VIDEO: Luna pred odlazak na odmor progovorila o vezi sa Markom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    7. avgust 2019 | 19:27

    Gastoz pokusava da pridobije Lunine fanove pa kao pozdravlja Lunu na koncertu. Svilajnacki djilkos osetio popularnost pa poludeo, menja klinke ko carape, nijedna se ne bi usrecila pored njega. Luna da je pametna da ga otkaci za sva vremena, takav proracunati seljak joj ne treba.

  • Može biti samo je*an

    7. avgust 2019 | 13:05

    A Marko šerpa se u Egiptu predstavlja kao - "MARKO MARIO DEL TINTORETO IZ BRUSA..." "Znate Brus, pa tamo je rođen Brus Springstin" -na to cvrkuće naša Ljuljeta....

  • Vesna

    7. avgust 2019 | 12:03

    Nenade,pa neces valjda s jednim Markom Šerpom da se prepucavas oko Lune! Pokupio je tvoje smecei idemo dalje. Neka matori parazit komanduje kome moze, a ti uzivaj i furaj svoj fazon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA