≫ 

"On je na Luninoj grbači, troši njene pare": Maja nikad žešće isprozivala Marka Miljkovića (VIDEO)

- On je mene iskoristio, ispao je gad prema meni. Povredio me je - rekla je Maja u emisiji "Zadruga - narod pita"

  • 35
Maja Marinković Printskrin: TV Pink

Gostujući u emisiji "Zadruga - narod pita", 28 je osula paljbu po Marku Miljkoviću. Ona je istakla da je na početku imala dobar odnos s njim, a kasnije da se razočarala u njega.

- Družili smo se. Bio je pažljiv, šetali smo se, vozili smo se čamcem, dok nije pokazao svoje pravo lice. Folirao se i dalje. Onda, jedno veče, desilo se šta se desilo. Malo smo popili. Otpočeli smo vezu, to je kratko trajalo... Moja je greška što sam ga loše procenila. Mislila sam da je normalan dečko. Generalno, ja sam neiskusna devojka, imam pravo da pogrešim. Smatrala sam da je on zreo čovek od 35 godina, da ne menja devojke na jedno veče, da zna šta hoće. On je mene iskoristio, ispao je gad prema meni. Povredio me je - rekla je Maja, koja je u svom izlaganju pomenula i Lunu:

- Sada je on na Luninoj grbači, troši njene pare, ide u Egipat. To je njeno putovanje, ja sve to poštujem. S obzirom da je igrao tako prljavo, da bi došao do svog cilja, nadam se da će nešto u životu da stekne, pa da će on njoj da podari nešto u životu, osim samo te psovke "šutnuču te kao ku*u" i ostale - rekla je Maja.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Pitali smo Lunu da li su tačne priče da je izbacuju iz stana u kojem živi, jer zapravo nije njen:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    9. avgust 2019 | 18:57

    Majo , obožavam te jer si solo igrač i veliki borac , ali prekini da ih komentarišeš . Ispadaš ljubomorna , to ti nije potrebno , nek joj oguli kožu . Nju niko neće a on sponzoruša i prija im 😂 .

  • Valentina

    9. avgust 2019 | 09:38

    Sve je tacno sto kaze, Marko je jedan krpelj. Samo trosi Lunine pare a hteo je on da pobedi. Ja ne znam kako ga primila nazad i jos povela u Egipat !

  • Hahag.aha

    9. avgust 2019 | 14:59

    Vidi joj sliku😂😂ko plastična sex lutka na naduvavanje😂😂😂. Hahahahaha na čega liči😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA