"Bila je luda za Slobom, a bila je sa Gastozom": Vladimir poktačio Lunu, pa pomenuo Kristijana

- Mislim da je između Lune i Marka svađa pred finale napravljena namerno - rekao je Vladimir

  • 69
Vladimir Tomović Printskrin: TV Pink

Vladimir Tomović sinoć je bio gost emisije "Zadruga - narod pita", pri čemu je, između ostalog, komentarisao i učesnike "Zadruge 2". Na tapetu se našla i Luna Đogani koju je on potkačio u svom izlaganju.

- Ne znam što bih ja odgovarao o Luni i Marku, oni mene u životu nisu komentarisali. Imam ja svoj stav o njima kao paru, kao i o njima pojedinačno, ali oni mene nisu komentarisali. "Zadrugu 1" nisam pratio ne znam šta su tamo radili. Ono što je Luna uradila u "Zadruzi 1" to je katastrofa, bila je sa čovekom koji je oženjen. Ako sudim o njoj po "Zadruzi 2", ona se pokazivala kao neko ko je za Slobom lud dok sam ja bio unutra. Mene samo zanima kako je ona bila za Slobom luda, a ispostovilo se da je napolju bila sa Gastozom, to mi je jasno. Nije bila najgora u "Zadruzi 2", mislim samo da je bila pogubljena. Ali ove priče koje se vezuju za nju nisu dobre. Možda je dobra, možda nije, nije na meni da sudim. Ona je bila sva pogubljeno, kao nesrećno pile, tražila se u svemu tome, vukla je velike repove prošlosti, kao ja sada. Mislim da je između Lune i Marka svađa pred finale napravljena namerno - rekao je Vladimir.

Luna Đogani, Marko Miljković, snimanje spota, prekinuo intervju Marko Miljković i Luna Đogani Printskrin: Telegraf

On je onda prokomentarisao i Davida Dragojevića.

- David mi je pretio, skakao, da će da napravi šou, ja se zahvaljujem obezbeđenju koje me je spasilo od Davida, evakuisan sam na vreme. Ne plašim se nikoga, pa ni Davida. On je o meni posle pričao sve lepo - rekao je Vladimir.

I, na kraju, Kristijana Golubovića.

- Kristijan je mene ničim izazvan provocirao, ja sam mu samo vratio, on mene ne dira, ja njega ne diram. Ja se neću povući kad je istina u pitanju. Ne stidim se ničega, mogu da dobijem batine, ali ću iza svojih stavova uvek da stojim - zaključio je Vladimir.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .......

    11. avgust 2019 | 15:39

    A zasto niko ne pise o onim muskarcima od pre slobe, od njene 12 ,13 godine . Ovako ispada da ih je bilo svega trojica , cetvorica , a bilo ih je kuku lele , bar preko trideset ili vise ! Ta folirantkinja , da je iskrena kao sto nije , bi jednom rekla koliko ih je tacno imala da sme , nego , bolje pitajte zlatiborce I malo zagrebite po Srbiji .

  • Žare

    11. avgust 2019 | 11:42

    Vladimir za Lunjaru ništa nije slagao! Devojka je DNO!!!

  • TaŠa

    11. avgust 2019 | 12:27

    Pa tu je u pravu. Prebolela Slobu sa Gastozom tokom leta, a onda usla u zadrugu pa ponovo pocela da pati za njim. Kako je to moguce. Ako nekog volis i patis za njim, kako onda budes intimna sa drugim muskrcem. Emocije? Rece Luna da ne moze da bude intimna sa nekim ako nema emociju prema njemu. Samo laz i laz kod Lune

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA