Vladimir Tomović otkrio zašto je Kija najviše njegov fizički tip: Izdvojio je jednu stvar

Usput, potkačio je ponovo Staniju Dobrojević

Vladimir Tomović, Kija Kockar Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan

Vladimir Tomović pričao o tome koju zadrugarku bi hipotetički oženio. Bivšem zadrugaru ponuđene su tri opcije - Kija Kockar, Sanja Stanković i Ana Korać. Vladimir je bez dileme odabrao Kristinu, otkrio i zašto, a ujedno je potkačio i Staniju Dobrojević.

- Kristinu Kockar ne poznajem, ali je devojka na mestu. Sanja Stanković nema lepo mišljenje o meni iako me ne poznaje. Fizički je najviše moj tip Kija jer nema plastičnih operacija, ove dve imaju puno plastičnih operacija, ja to ne volim. Jeste da sam ja u "Zadruzi" napravio manji izlet sa nekom koja je ne daj Bože sva od plastike. Ima 1% ljudi koji je u zabludi kakva je Stanija, ona je katastrofa koja hoda. Ja je ne bih ni štapom takao - rekao je kroz smeh Vlada Tomović za Pink.rs.

VIDEO: Kija tvrdi da nema ništa sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević:

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovima idemo.....itd.

    12. avgust 2019 | 19:31

    KAŽETE DA SU ZA KIJU STALNO ISTI KOMENTARI. PA NARAVNO, KIJA JE JEDNA VREDNA,PAMETNA,OBRAZOVANA,KULTURNA,UPORNA,HARIZMATIČNA,ZANIMLJIVA,LEPA DEVOJKA. OVI PRIDEVI PRIPADAJU KIJI.TO SU NJENI OPISNI PRIDEVI. ŠTA VAM TU NIJE JASNO?

  • Taša

    12. avgust 2019 | 13:42

    Kija je totalno prirodna, preslatka, ko neki devojcurak. Iako je sitnija, gradjena je ko pescani sat. Uopste nije napucana i izoperisana silikonusa ko 99 % nase estrade. U moru starleta, plastike i istih devojaka ona fura neki svoj stil, jedistvena i unikatna, pametna sa sarkasticno ironicnim smislom za humor koji se meni jako dopada.

  • Stevo

    12. avgust 2019 | 19:45

    Kija je nešto najlepše i najprirodnije što se pojavilo na javnoj sceni. Ako dodamo još da lepo peva, divno pleše i ima harizmu do neba, nije čudo što puni klubove, što su joj sve pesme hitovi i što je za godinu dana karijere uradila ono što mnogi neće za ceo život. Devojka naprosto pleni i ne treba se onda čuditi što je Narod voli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA