≫ 

Ana zapretila Mići tokom emisije, on pobesneo: Da nisi završila Jejl, pa imaš platu od 5.000 evra?!

- Draga Ana, kako ti živiš rekao je tvoj dečko David, a ne ja! Ispostavi njemu fakturu, zabole mene ku*ac za tvoj fakture - vikao je Mića

  • 24
Lepi Mica, Ognjen Nestorovic, Ana Korac Foto: TV Pink, Nikola Tomić

Lepi Mića gostovao je u emisiji "Narod pita", u ponedeljak 12. avgusta, a tokom jednog dela gostovanja komentarisao je Anu Korać, Davida Dragojevića, spomenuvši i njenu majku i rekavši da ima primanja oko 40.000 dinara mesečno.

Mića je aludirao na to da Ani majka sigurno ne plaća skupe stvari i automobile od 100.000 evra, ali je to izrevoltiralo Koraćevu pa se oglasila.

- Dobro veče, Ognjene, Zamolila bih Miću da se previše ne uzrujava oko oko moje potrošnje i mog života. Ispostaviću mu naplatu današnjeg spota, možda i on počne time da se bavi, jer ne znam šta je njegov posao. Neka gleda svoj život i svoju porodicu, i da više vremena provodi sa njima. I, neka ne spominje moju majku, da ne bi imao problem sa mnom. Zna od vrlo dobro o čemu ja pričam. Hvala lepo, prijatno veče vam želim - napisala je Ana u poruci.

Lepi Mica Lepi Mića, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ponoviću još jednom. Ja ni u jednom momentu nisam rekao nijednu ružnu reč o njenoj majci, samo sam rekao da su primanja gde oni žive oko 40.000 dinara. Kao što su ovde 70.000, na jugu 30.000. Njena majka se uključila u emisiju kad sam ja bio gost i obraćala se meni. Ja tada nisam zvao Anu i rekao "Imaćeš sa mnom problem" - počeo je.

- Samo da pitam, je l' to Ana možda preti meni?! Je l' to možda pretiš Ana? Ne razumem, šta? Ako mi pretiš, evo ja sam ovde, biću ispred televizije za sat-dva, nikakav nije problem. A šta sam ja to rekao ružno za tvoju majku? - nastavio je Mića.

- Insinuacija je bila kako su ta primanja mala i sad se dovodi u pitanje odakle joj novca za tako visok stil života - rekao je Ognjen Nestorović.

Ana Korać, Marija Kulić i Lepi Mića Mića i Ana za vreme prijateljstva, Foto: Nikola Tomić

- Priča da ti može pomoću snimanja spotova kao model da voziš auto od 100.000 evra u ovoj državi je laž, i šta je tu problem?! Možda mi preti zbog toga, šta, ne razumem? A nisam to rekao ni ja, nego njen drug, sa kojim se tad slikala, da ona radi to i to i da živi tako, a ne ja! Lazar! To ste pričali vi, a ne ja - rekao je Mića.

- David je rekao da njegova devojka zarađuje pare, zato što se druži sa bogatim ljudima, i da oni njoj to kupuju. To je rekao David, ne ja! To je rekao Lazar, pa Miki u nekoj blažoj varijanti, pa je David rekao "Da, to je tako!" Draga Ana, kako ti živiš rekao je tvoj dečko David a ne ja! Ispostavi njemu fakturu, zabole mene ku*ac za tvoj fakture! Sram da te bude! Da nisi završila Kembridž, doktorirala na Jejlu, da imaš platu od 5.000 evra?! - drao se Mića.

VIDEO: Ogorčene Sanja i Matora progovorile o sukobu sa Anom, pa isprozivale Anabelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adi

    13. avgust 2019 | 14:02

    Ma ko je ona da preti?! Obicna frustrurana sponzorusa, jer je sad ostala bez sponzora!Bednica!

  • Kalimera

    13. avgust 2019 | 15:21

    Gaaaadno se presla sto je usla u Zadrugu. Ostade bez nazovi sponzora i icega. Ali ovce i jesu bile za striganje. Cuuuj,JA SAM ANA KORAC. CCCCCCC...

  • Molim objavite

    13. avgust 2019 | 16:51

    Koliko si dobila za spot Ana? 100 000€ a? U koliko si dosad spotova bila? 2-3. Pa da si u spotu Bijonse bila ne bi dobila ni upola toliko. Ma glumci u serijama i filmovima nasim ne zaradjuju ni upola toliko a kamoli u spotovima. I da vam kazem u vezi kola, kola su kupljena prljavim novcem koja su poklonjena njoj da ih vozi da bi ispalo da ovaj ko je to kupio nema nista na svom imenu od imovine i da se opere da ne bude sumnjiv a i da nemaju sta da mu plene. Zato Soraja ima stan od 250 000€ a Ana kola od 100 000. A ove krpice i to to je sve poklon. Starlete su u neku ruku poslovni partneri tih kriminalaca. Dakle Ana za svojih 25 godina nista sebi nije zaradila da kaze da je kupila svojim parama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA