≫ 

Nadežda otkrila da li je trudna sa Tomom, a onda je žestoko ispljuvala Mikija (VIDEO)

- Svaka devojka bi želela da bude u drugom stanju - rekla je pevačica

  • 5
Nadežda Biljić

Printskrin: TV Pink

Nadežda Biljić bila je gošća emisije "Zadruga - narod pita", u kojoj je govorila o aktuelnim temama koje su vezane za nju. Pošto se pričalo da je ona navodno trudna sa Tomom Panićem, Nadežda je to demantovala.

- Nisam trudna. Odmah da demantujem. Svaka devojka bi želela da bude u drugom stanju, ali nisam. Polako, ima vremena. Moji roditelji su u fenomenalnim odnosima sa njim, čak se i čuju ponekad. Svi mi govore da smo Toma i ja jedno za drugo. Ja sam stvarno srećna, kad žena ima pravog muškarca pored sebe, to je dovoljno. Danas mi je Toma rekao da skratim jezik i da ne pričam o svemu - rekla je Nadežda.

Nakon toga, pričala je i o odnosu sa Mikijem. Ona je osula paljbu po Đuričiću, koji ju udario štakom u "Zadruzi".

- On je osoba koja je iskompleksirana i mora da bude u pravu. Ne želim da ga pominjem, želim mu sve najbolje. On je najpametniji, mi smo svi ispod njega. Pametan čovek će sve da uradi, ali ne ono što je on uradio. Ja sam dosta ćutala u životu što se tiče nasilja, neću više. Pokrenula sam tužbu. On je čist dokaz da niko nije popio svu pamet sveta - rekla je Nadežda.

VIDEO - "Joj ulice, ala si pijana": Nadežda Biljić malo preterala u gradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    15. avgust 2019 | 08:06

    Nadezda je dobra osoba, prizemna,nije se uzdigla iako ima jedan od najboljih glasova na estradi.A drugi je uvek ponizavaju, i omalovazavaju..Zelim joj prvo da se sama sa sobom dovede u red, dobre pesme i imace lepu karijeru..Mislim da njeno vreme tek dolazi.A zanimljiva je u kao takmicar, a mozda udje i u novu Zadrugu,bolja je od mnogih.

  • Darko

    15. avgust 2019 | 07:06

    Muči rdjo nevaljala,bruko ovoga naroda,fuj

  • U prolazu

    15. avgust 2019 | 09:39

    Nadezda koja je javno pred milionima gledalaca imala zestok sex sa Mikijem, Tomom... sjedi ponosno u TV studiju, bez trunke srama i pametuje. Dzaba joj glas kada nema moral i karakter.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA