≫ 

Gledalac užasno izvređao Lunu, Marko pobesneo, pa spomenuo Kiju i uputio im jaku poruku (VIDEO)

Miljković je u emisiji "Zadruga - narod pita" otkrio da li se čuje sa Kristinom

  • 64
Luna, Marko, Kija Foto: TV Pink, Nikola Tomić

Marko Miljković je sinoć gostujući u emisiji "Zadruga - narod pita" branio svoju devojku Lunu Đogani i osuo paljbu po njenim hejterima koji je prozivaju. On je apelovao takođe da rat između njegove lepše polovine i Kristine Kije Kockar treba da se prekine.

- Ako hoćeš da osuđuješ nečije pevanje, onda pokušaj ti da otpevaj nešto! Ti hoćeš da budeš Marko Miljković?! Pa padaš na sitne fore! Mislim, ovakvi što se javljaju, nemam komentar. Taj rat između Kije i Lune treba da se prekine, ne znam čemu to. Svako je za sebe - rekao je Marko Miljković, aludirajući na to da bi taj sukob konačno trebalo da prestane.

On je potom objasnio da se ne čuje sa Kijom i obrazložio zbog čega.

- Nemamo kontakt, malo je sad to zeznuto pitanje. Ja iz poštovanja prema Luni ne bi trebalo da imam kontakt, ni poštovanje, s obzirom na reči koje je izgovorila u nekom periodu i kad smo stupili u vezu. Pljuvanje po Luni je po meni bezveze, tako da ne vidim poentu da imamo razgovor bilo kakav. Najverovatnije ne bih, jednostavno, tako je. Ona je ogorčena na Lunu po nekim izjavama, glupo bi bilo da bilo kakvu priču imamo ona i ja. Imali smo korektan odnos u Zadruzi, ali to nije ništa specijalno - rekao je Miljković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez identiteta

    20. avgust 2019 | 15:12

    Ha, pa Marko nije ni svestan svoje gluposti! Covek-serpa, koji napada SAMO zene, bez zanimanja i boravista, tretira svoju devojku kao kera, ne sme na oci njenoj majci, a ovamo joj glumi menadzera i "life coacha"! Summa summarum, covek je luzer!

  • Žare

    20. avgust 2019 | 14:33

    Jako" inteligentan" moraš biti da se zabavljaš sa Lunjarom i da vodiš umne razgovore sa Gazmenom! Sini munjo udri grome!

  • ljubica

    20. avgust 2019 | 09:34

    kAD JE kIJA USLA U zADRUGU SVI SMO VIDELI KOLIKO SE DOPALA mARKU mILJKOVICU A KASNIJE I dRAGANA mITAR. gLUPO JE DA ON TO PORICE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA