≫ 

Miljana imitrala Lunu, bacala se i vrištala: "Narod je naseo na njenu patetiku i glumu!" (VIDEO)

Miljana Kulić je u jednom momentu počela da imitira Lunu dok je preživljavala nervni slom u Zadruzi

  • 41
Miljana Kulić Printskrin: TV Pink

U emisiji "Narod pita", u kojoj je ovog četvrtka gostovala Miljana Kulić, puštena je žestoka svađa Lune Đogani i Miljane zbog Slobe Radanovića, u kojoj je Miljana rasplakala pobednicu Zadruge 2.

- Moje mišljenje o situaciji se nije menjalo. Naravno da je Sloba najviše kriv zbog svega, a da je Luna dozvolila sebi da se upusti u sve to. Ajde što je ona pogrešila, ali osećam ogromnu gorčinu kad vidim da ju je majka u svemu podržavala. Mene bi se majka odrekla i u novinama i na televiziji, ne bi rekla: "Bravo Miljana, zaljubila si se". To je super za rijaliti, ali Kija je zaslužila pobedu - komentarisala je Miljana.

- Sloba je namagarčio i jednu i drugu. Sloba i Mirko Gavrić neka slobodno podnesu tužbu protiv mene, gledaoci znaju da ja ne lažem. Sloba Radanović je biseksualac, Mirko Gavrić je klasičan gej! - izjavila je, pa nastavila.

Miljana Kulić Svađa Miljane i Lune u Zadruzi 2/Printskrin: TV Pink

- Sloba se oženio za Kiju kad se povela priča o tome da on i Mirko Gavrić imaju nešto, pa je odmah Mirko oženio Gagu. Posle se u Zadruzi prao. I Gaga je ostavila Mirka preko noći, uverila se da je gej. Budi ono što jesi, niko te neće osuditi! Mirko i Sloba su loši ljudi, kao i Luna. Ona je za mene đubre od čoveka, a njena majka đubre na kub zato što je podržala sve to! Majka je ista kao ona, čim je podržava u tom bludu i nemoralu - poručila je Miljana.

Miljana Kulić Miljana Kulić/Printskrin: TV Pink

- Luna je jedna obična patetičarka - rekla je Miljana, pa počela da imitira Lunu dok je preživljavala nervni slom, što su gledaoci često imali priliku da gledaju u drugoj sezoni Zadruge.

- Čista patetika i gluma na koju je naš narod naseo - rekla je, a publika u studiju je vrištala od smeha.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Miljana dobila napad histerije kada je videla ko Zoli čestita rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa

    23. avgust 2019 | 10:14

    Bjenog histefisanja i" da mi umre Zeljko da mi umre majka da mi umru svi " smo se nagledali .Ova ljubomora na Lunu tera je da pokaze pravo lice. Cista sizofrenija,treba spasiti ono dete od nje.

  • On

    23. avgust 2019 | 09:43

    Bolest je uzela maha ! Zar OVO treba zvati na nacionalnu tv ???

  • LOŠA KONKURENCA

    24. avgust 2019 | 12:47

    Normano da između KUJE I MULJANE - BIRAM - LUNU! Manje zlo - sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA