"Ološu jedan, ne pominji mi dete": Miljana i Vladimir se najbrutalnije izvređali u emisiji uživo!

- Ti si minus nula od čoveka! Vidiš ti koliko si jadan i bedan - urlala je Miljana

  • 19
Miljana Kulić, Vladimir Tomović Printskrin: TV Pink

Miljana Kulić sinoć je, 22. avgusta, gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita" gde se žestoko posvađala sa Vladimirom Tomovićem. Naime, kršni Crnogorac se uključio uživo u emisiju telefonskim putem, pri čemu ju je brutalno izvređao.

- Ja samo da pitam Miljanu gde će joj duša? Miljana, čemu ovo? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! Ti si mi mrtvog oca u usta uzimala! Je*aću i tebe i majku! Obe ću da vas je*em! I tebe i majku i sina! Sve lažeš! Je*ao sam ti majku još u Petrovcu! Marija je bežala od mene! Sve sam vas je*ao! Ološu jedan! - rekao je izrevoltirano Vladimir Miljani.

Kulićeva je eksplodirala i osula paljbu po Tomoviću.

- Ti si minus nula od čoveka! Vidiš ti koliko si jadan i bedan! Ti nikada nećeš imati sina jer si isfrustrirani homić i ne uzimaj mi u usta dete od godinu dana! Ološu jedan! Crna Gora, Bar, raspitajte se ko je Vladimir Tomović! Ne pominji mi dete da ti ne bih je*ala mamicu u pi*ku! Za dete svoje ujedam! Ne može tako za moje dete da priča. Ja sam mom detetu i otac i majka. Sve što sam rekla za njega je istina. Mogu da se kunem da je petnaesti dan od očeve smrti igrao u kafani i pevao! On odlično zna koliko sam ja bila uz njega kada mu je otac bio bolestan! Treba sramota da ga bude - rekla je besno MIljana.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadnje vreme

    23. avgust 2019 | 10:19

    Stara mudrost kaže - ako želiš da uništiš neprijatelja, vaspitavaj mu decu. To se upravo dešava nama - Zadruga, Parovi i promovisanje polusveta u svim medijima. Navedi omladinu na blud, nemoral, homoseksualizam, nekulturu kao vrednost i tog naroda neće biti više...

  • PREDRAG

    23. avgust 2019 | 14:43

    Kad će PINK da shvati da je ova dotična ispričana priča.

  • vera

    23. avgust 2019 | 11:00

    Miljani treba zabraniti da se javno pojavljuje bilo gde Vladimiru nije trebalo da pominje dete a za drugo je sve u pravu ajde bre dokle više ova bolesna osoba da izmišlja i da laze narod..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA