• 19

"Ološu jedan, ne pominji mi dete": Miljana i Vladimir se najbrutalnije izvređali u emisiji uživo!

- Ti si minus nula od čoveka! Vidiš ti koliko si jadan i bedan - urlala je Miljana

  • 19

Miljana Kulić sinoć je, 22. avgusta, gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita" gde se žestoko posvađala sa Vladimirom Tomovićem. Naime, kršni Crnogorac se uključio uživo u emisiju telefonskim putem, pri čemu ju je brutalno izvređao.

- Ja samo da pitam Miljanu gde će joj duša? Miljana, čemu ovo? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! Ti si mi mrtvog oca u usta uzimala! Je*aću i tebe i majku! Obe ću da vas je*em! I tebe i majku i sina! Sve lažeš! Je*ao sam ti majku još u Petrovcu! Marija je bežala od mene! Sve sam vas je*ao! Ološu jedan! - rekao je izrevoltirano Vladimir Miljani.

Kulićeva je eksplodirala i osula paljbu po Tomoviću.

- Ti si minus nula od čoveka! Vidiš ti koliko si jadan i bedan! Ti nikada nećeš imati sina jer si isfrustrirani homić i ne uzimaj mi u usta dete od godinu dana! Ološu jedan! Crna Gora, Bar, raspitajte se ko je Vladimir Tomović! Ne pominji mi dete da ti ne bih je*ala mamicu u pi*ku! Za dete svoje ujedam! Ne može tako za moje dete da priča. Ja sam mom detetu i otac i majka. Sve što sam rekla za njega je istina. Mogu da se kunem da je petnaesti dan od očeve smrti igrao u kafani i pevao! On odlično zna koliko sam ja bila uz njega kada mu je otac bio bolestan! Treba sramota da ga bude - rekla je besno MIljana.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Aca

    Kad god prekrsti noge ono celulit samo se cedi na pod studija 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮!!!!

  • kum

    Marija dobra dusa,sta ce ne zna da kaze NE!!:)I kako onda cerka drugacija da bude,mada malo prednjaci,cerka sa 3 rijaliti igraca a majka sa dva..Ima vremena😀

  • Tina

    Ovaj čovek je nenormalan!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima