≫ 

"Nervira me, ali šta da radim": Marija Kulić se oglasila povodom susreta Miljane i Zole (FOTO)

- Toliko me opterećuje, ona mi je najveći problem u životu - rekla je Marija Kulić

  • 18
Miljana i Zola Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić Printskrin: Instagram/miljanicakulic

Miljana Kulić i njen bivši dečko, Lazar Čolić Zola, ponovo su u prijateljskim odnosima, a njih dvoje susreli su se u Bosni, gde su imali o čemu i da popričaju.

- Ovom prilikom želim da se obratim svim ljudima koji su me podržavali, a naravno i nas... Stigla sam u Bosnu, vratila sam Lazaru stvari, bićemo zajedno nekoliko dana do mog ulaska u rijaliti i pričamo uveliko o svemu što se izdešavalo, a moram da priznam, bilo je odvratnih mojih scena, jer sam bila u psihičkom rastrojstvu zbog svega što mi se u predhodnom periodu izdešavalo!!! Ostaćemo u dobrim odnosima i dati jedno drugom priliku da u budućnosti promenimo neke stvari, a da li ćemo biti zajedno pokazaće vreme. Više ništa ne planiramo, jer što smo planirali, nažalost, palo je u vodu. Ljube vas Miksi i Zola - poručila je Kulićeva.

Miljana i Zola Miljana i Zola Printskrin: Instagram

Povodom susreta Miljane i Zole, oglasila se majka Kulićeve Marija.

- Miljana... Kao i inače, nervira me, ali šta da radim, moja je, volim je takvu kakva jeste. Volela bih kad bi se promenila. Mene je sramota da kažem gde je. Posle svega, ona je otišla tamo, to je za mene dno. Posle svega što se izdešavalo, njoj mesto nije bilo ni kod njega ni pored njega. To su bile strašne stvari, cela porodica je prošla pakao zbog te njene veze. Ne znam kako očekuje da se sledeći muškarac kojeg bude pronašla ponaša prema njoj, kada je video sve ono, to nikako nije dobro za nju. Ali opet, njeno je, neka radi šta hoće, koliko god se ja trudim, koliko god ja pričam, shvatilo bi dete, a kamoli devojka od 26. Džaba... Ona je svojeglava oduvek bila, radi sve kako hoće, sama udari glavom o zid, pa se opasulji, pa se opet vraća na isto. Toliko me opterećuje, ona mi je najveći problem u životu - rekla je Marija Kulić za Pink.rs.

VIDEO: Miljana proslavila 1. rođendan sinu Željku, pa zapevala:

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷‍♂️

    3. septembar 2019 | 22:57

    Trebala si to da lecis na vreme...

  • Gordana Vrućini

    3. septembar 2019 | 22:34

    Šteta što to nije neka druga devojka iz zadruge da je onako sočno napljuješ... Kad je tvoja ćerka u pitanju, držiš se one poslovice.. SVOJE SE MESO NE JEDE, I VOLIŠ JE I MADA NE VALJA.... NISI TI NIKAD BILA REALNA MARIJA.

  • ljilja

    3. septembar 2019 | 23:20

    Miljanu pratim pet godina,sve vas izdrzava,kucu sagradila,sestre skoluje,ina pravo i ona da oseti ljubav,emocije,ubijate je u pojam.Miljana je postala agresivna otkako si ti usla sa njom u rijaliti.Napala si jednom Zolu i kazala :"bila bih ga svaki dan"zar se deca tako vaspitavaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA