≫ 

"Prvo sam ljubila njegove cipele pred vratima..." Gledaoci plakali zbog Marijine potresne ispovesti

- Ja ulazim, i on meni traži knjižicu, i tek kad vidi da su sve petice, onda me poljubi - u suzama je pričala Marija

  • 4
Marija Kulić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Marija Kulić sinoć je otvorila dušu i otkrila detalje teškog detinjstva i ne uzvraćenu ljubav sa očeve strane. Na Jutjub kanalu, kao i na društvenim mrežama poput Instagrama i Fejsbuka, mogu se pročitati brojni komentari gledalaca koji kažu da su plakali dok su slušali Marijinu priču.

- Moj otac je bio čovek koji je iz dna duše imao averziju prema ženama, a mene je kasno mene dobio. On je mislio da su sve žene ku*ve, i molio je Boga da ne dobije ćerku. On je bio svetski čovek, živeo svugde po svetu, sve, samo žena i deca u drugom planu i onda je rekao da ga ne zanima da li je dobio dete ili nije - pričala je Marija kroz suze.

- Nije hteo da dođe u bolnicu po mene i majku. Njega nekako ubede da dođe po nas, jer nema smisla da to ne uradi i on nekako pristane na to. Međutim, on zakasni, a moja majka mene krene da vozi kolicima kući kroz Čair i oni se susretnu. Moj otac tada mene nije ni pogledao - nastavila je.

Marija Kulić Marija Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kad smo došli kući, on je otkrio kolica, pogledao me i video da sam lepa i poljubio me. Ali, alkoholičar kao alkoholičar, uvek je tražio knjižicu, prvo da vidi knjižicu pa mene. Kad vidim njegove cipele ispred vrata, ja prvo ljubim cipele, a ne oca, jer sam željna oca. I, ja ulazim, i on meni traži knjižicu, i tek kad vidi da su sve petice, onda me poljubi - u suzama je pričala Marija.

Marija Kulić Marija Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Onda mi da pare da mu kupim piće, a misliš li da je meni nekad nešto rekao da kupim? Ništa, a ja trčim da ga iznenadim! Kad je poginuo, ja sam počela da plačem jer sam znala da više nikad neću da ga vidim i majka me je tada pitala zbog koga plačem. Ja sam zaboravljala da njemu zapalim sveću. I šta me je najviše pogodilo? Kad je majka bila trudna u osmom mesecu sa mnom, moj otac ostavlja moju majku i sedne pored devojčice koja ima 20 godina. Kad je meni majka to ispričala, čini mi se da ja sada kada bi se razvela, muški svet ne bi postojao za mene - pričala je Marija dok je grcala u suzama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    9. oktobar 2019 | 12:20

    Ko su glavne teme zadruge crni Mitrovicu... Miljana i Marija Kulic i Zola.. i sto je najgore to nije prvi put

  • BG

    9. oktobar 2019 | 14:47

    Sram da te bude,bolje bi bilo da odes svojoj kuci i da se posvetis svom muzu i drugoj cerki ako i za nju vec nije kasno, stidi se i prestani da lazes ovaj narod bruko iz Nisa !!!

  • AMG

    9. oktobar 2019 | 11:16

    Uzasssssssssssssssss bez kraja !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA