≫ 

Zolina majka Bosa slomljena od tuge: "Neću dozvoliti da mi veštica Marija ubije unuka!"

Nikad neće oprostiti Lazaru i Miljani što žele da ubiju njeno nerođeno unuče

  • 9
Miljana Zola Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bosa Čolić, majka učesnika "Zadruge 3" Lazara Čolića Zole, poslednjih dana van sebe je od tuge pošto su Miljana Kulić (25) i Zola odlučili da je najbolje da Miljana ode na abortus.

Lazareva majka iskreno se nadala i verovala u to da bi beba mogla da reši napetu situaciju koja je vladala između Zole i Miljanje.Međutim, vest o abortusu potpuno je obeshrabrila i emotivno slomila Bosu, otkriva jedna od njenih prvih komšinica iz Dervente.

Komšinica je rekla da je Bosa, čim je saznala za abortus, bukvalno uletela kod nje u stan i počela da se žali.

- Šta god da bude među njima, nikada Lazaru i Miljani neću oprostiti što hoće da ubiju moje unuče. Veštica jedna opasna, ta Marija Kulić, nagovorila je Miljanu na taj abortus samo zato što Zola nema para koliko bi ona htela, ona je ubica. Marija je navikla da iskorišćava svoje dete, a sad hoće i moje, ali Lazar toga nije svestan iako se nekad pokoleba. Miljana je svojeglava, ali ume da bude i povodljiva. Pa kad je onom alkoholičaru rodila dete, rodiće i mom sinu. Sprečiću je kako znam i umem da ode na kiretažu - govorila je.

Miljana Kulić Zola Miljana i Zola, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bosa je prijateljici naglasila i da nema nikakvu sumnju da je dete Zolino.

- Ti, kao, što se javljaju da su očevi, oni samo hoće marketing. Odjednom su se svi javili da su bili sa Miljanom. To su gluposti, ja se uopšte ne obazirem na te priče, samo da nekako spasem Zolu, Miljanu i dete u njenoj utrobi od one kalašture Marije. Srdačna i otvorena žena ispričala je da je Bosa Čolić izuzetno vezana za svog sina i da gaje oduvek, još otkad je bio dečak, štitila i nikom nije želela da priča kad napravi neku glupost.

Miljana Zola Miljana i Zola, Printskrin: TV Pink

- Bosa je uvek krila Lazarove nestašluke kad je bio dečak, a sada govori svima da novine lažu da je on kockar iako je toga i sama svesna. Znamo mi da Lazar povremeno puši travu i kocka se, ali u suštini on je vaspitan momak, koji ne ume baš najbolje da se snađe u životu. Pušta da drugi utiču na njega, kao sada Miljana. Možda ga Miljana sada pravi budalom i beba uopšte nije njegova? Jeste li videli šta novine pišu i koliko se njih oglasilo do sada navodeći da su imali seksualne odnose s njom letos i da su oni potencijalni očevi njene bebe. Bosa i za to kaže da su gluposti i da to samo novine lažu. Ponekad štiti i Miljanu. Ipak, sada je neumoljiva i hoće da poludi od tuge i besa jer nje mnogo želela da dobije unuče - kaže Bosina komšinica, te dodaje da su se Lazarinjegova majka Bosa dogoorili da se ona drži po strani što se tiče medija i da zato Bosa ne odgovara na pozive novinara.

Komšinica tvrdi da je Bosa čak ubedila Lazara da uđe u rijaliti i bude uz Miljanu.

- Pošto je Zola rođen i odrastao u vanbračnoj vezi, a oca je tek upoznao sa 12 godina, Bosa je želala da se ne ponovi takav epilog i da njeno unuče odrasta uz obostranu ljubav i majke i oca - istakla je komšinica.

VIDEO: Miljana se jutros probudila, spremila i krenula na abortus. Bila je vidno potresena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomik

    22. oktobar 2019 | 14:14

    Itekako bi Miljana rodila kad bi i ona znala cije je dete?

  • Danijela

    22. oktobar 2019 | 13:49

    Nije u vinklu? Pa zar abortus nije ubistvo??? Kada vidim ove izjave, i ne cudi me zasto se svaka 4. trudnoca u Srbiji zavrsava abortusom 😞

  • 💥💣💥

    22. oktobar 2019 | 13:22

    Bože sačuvaj pa ni ona jadna nije u vinklu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA