≫ 

Marija se sa Željkom vratila u kuću, pa urnisala Ivu: Što nisi u pekari radila, a ne da širiš noge!

Kulićka nije mirovala, pa je odmah, tokom gledanja snimaka, žestoko napala Ivu

  • 19
Iva Grgurić , Marija Kulić

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Marija Kulić vratila se u Zadrugu sa unukom Željkom, a kako je odmah na ulasku ispričala beba više nema žensku, već mušku dadilju.

- Nema dadilje, dovela sam brata, on je tu sa nama dok Miljana ne dođe po dete. Posle ja ostajem ovde sama - rekla je Marija Zorici Marković.

- Željko je primao vakcinu, bili smo malo kući, Tijana i Ana su ga šetale, Miljana je otišla da odmori, nije u Srbiji. Željko je dobro, sve je okej - dodala je.

Kulićka nije mirovala, pa je odmah, tokom gledanja snimaka, žestoko napala Ivu Grgurić.

Naime, kada je prikazan snimak na kojem pričaju Iva Grgurić i Nikola Orozović, u izolaciji, Iva je pričala o svom odnosu sa Stefanom Karićem. Tada je istakla da je trpela neke stvari zbog Karića, ali i koliko joj se život promenio nakon što je prekinula odnos sa Stefanom.

- Tu smo Oroz i ja pričali. Tema se razvezala. To sam isto pričala milion puta. Nisam glumila sa Stefanom, niti sam folirala. Nego jednostavno kada je rekao da njemu neke stvari smetaju, ja sam pokušala sebe da promenim, ali nisam bila ja ja. Ustajala sam i govorila ono što ne mislim. Poštovala sam neke ljude, koje ne poštujem, zbog Stefana. To je to bilo... - rekla je Iva nakon klipa.

Ona menja priče kako je s kim u vezi. Ja ovo ne mogu da slušam. Onda svi imaju pravo koji su govorili da se ona folirala sa Stefanom. Priznaj da je to tako, a ne da si zbog njega menjala svoj karakter. Ti karakter nikada nisi imala. Prvi dan si rekla da ćeš da probaš i Karića i Tomovića. Ti se nisi menjala zbog Stefana. Ko si ti? Ja više ne znam na šta se ti vadiš i na koje priče! Sada si promenila priču. Reci da si bila sa Stefanom zbog podrške. K*nja mi se od ove tvoje priče. Pet meseci nas praviš budalama. Odluči se šta si i ko si! Sve si ovde pravila budalama sa svojom tužnom facom - rekla joj je Milica Kemez.

Milica Kemez

Milica Kemez, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Neverovatno kako samo ustaju Filipove bivše devojke. Gde si bila pre ti devojko? Kako si se sada upalila? Mene niko nije poštovao, poštovali su me zbog Stefana. Ako ko ide na patetiku, to si devojko ti. Ja nikada od sebe nisam pravila žrtvu. Kako ti je to odjednom sada krivo? - odgovorila je Iva Milici.

- Ona je u klipu rekla da je polovinu rijalitija glumila. Iva se folirala. To smo videli u vezi sa Stefanom. Najveća folirantkinja u kući je ona! Definitivno! Bila si manja od makovog zrna. Večito si glumila žrtvu! Što nisi išla da radiš u pekari, nego si širila noge da bi nosila mami za hranu? Iva, ti si pročitana! Niko nije glup, a ti nisi najpametnija! Ti si glupa devojka, pa razmisli prvo šta ćeš da kažeš - sasula joj je Marija u lice.

Iva Grgurić

Iva Grgurić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam sada u zabludi. Drago mi je što nisam bio sa Ivom, koja je sada. Meni se sviđala ona Iva. Ona se folirala, ja kada sam to primetio, ja sam prekinuo svaki kontakt - rekao je Karić.

- Provereno je da si pikirala Stefana. Danas si pričala da si pratila njegovog oca, a njegov otac je kačio slike s njim. Ona kada je bila iznela tu svoju priču, mnoge javne ličnosti su stale na stranu tog čoveka. Priče se nisu poklopile - umešao se i David.

- Normalno da će ljudi njega podržati, on je poznat - vadila se Iva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    21. februar 2020 | 11:09

    Dete treba da bude sa majkom Miljanom a ne sa babom Marijom. Baba nema nikakva prava nad detetom.

  • Vinko

    21. februar 2020 | 11:13

    Privilegovana Marija se odmorila. Napunila baterije. Napunila se informacijama sa Interneta. I sada je u prednosti u odnosu na ostale takmičare.

  • Đeka

    21. februar 2020 | 11:08

    Zašto njena ćerka Miljana nije radila u pekari. Ili da drži pekaru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA