Nastavak šok prepiske Maje i hirurga, dok je bila u vezi s Jocom: "Ovaj moj neće ništa da mi kupi"

Markovićeva je sa poznatim doktorom imala aferu mesecima, a samo nekoliko dana pred njen ulazak u Zadrugu, njih dvoje su se dopisivali

  • 7
Maja Marković, Jovica Putniković Maja i Jovica / Foto: Nikola Tomić

Zadrugarka Maja Marković postala je poznata javnosti kada se 6. septembra prošle godine uselila na velelepno imanje u Šimanovcima i započela život kao takmišarka rijaliti programa "Zadruga 4".

Naime, pre nekoliko dana objavljene su navodne prepiske između Maje i jednog uglednog cenjenog hirurga sa kojim je navodno imala aferu. Reč je o poznatom i cenjenom lekaru koji radi u državnoj ustanovi, ali ima i privatnu praksu.

Pomenuti portal je objavio nastavak prepiski u kojima se vidi da je Maja planirala letovanje sa hirurgom i svojim sinom iza Putnikovićevih leđa, a svom ljubavniku se žalila na njega govoreći mu da ne želi ništa da joj kupi, kao i da joj prebacuje da troši mnogo novca.

- Ljubavi, kako si? Nedostaješ mi... Juče je bilo fenomenalo - napisala je Maja.

- Ej, Maki... Dobro sam, malo sam umoran - odgovorio joj je hirurg.

- Znaš šta sam razmišljala... Mogli smo otići sa Andrijom na more, taman dok ovaj moj nije kod kuće - predložila je Markovićeva hirurgu.

- Gde? Otkud sad to? - upitao ju je on.

- Razmišljala sam u Hrvatsku da idemo, tamo imam rodbinu, malo svratim kod njih, a ti budi u hotelu - odgovorila mu je Maja.

- Koliko dugo misliš da ostaneš? - napisao joj je izvesni Bane.

- Pa mislim dva dana, taman da vide Andriju - odgovorila je ona.

- Može bebo... A šta će reći ovaj tvoj? - pitao je hirurg.

- Kako šta će? Ne mora on ni da zna. On neće ništa da mi kupi, samo mi zanoveta da puno trošim pare - rekla je Maja.

Podsetimo, kako je naveo pomenuti portal, Maja je sa ovim poznatim doktorom imala aferu mesecima, a samo nekoliko dana pred njen ulazak u Zadrugu, njih dvoje su se dopisivali, te mu je ona tada rekla koliko će joj faliti. Doktor joj je na to odgovorio da će i ona njemu nedostajati, te joj poručio da mora da ostane što duže jer ima cilj, a kada izađe, obećao joj je da će od nje napraviti zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    28. januar 2021 | 16:18

    A glumi postenje i sinoc na sva ova pitanja muca trotikara negira placee..aloo nista ne moze da se sakrije verovatno taj doktor i dao prepiske jel si sa drugim u zadruzi ne znas sta xoces trrba i alen da sutnee a xoce milion posto kad izadjete ako ne vec tu u zadruzi..sponzorusaa klasicnaa...

  • Igor

    28. januar 2021 | 16:06

    Kakvo je ona razočarenje, delovala je tako čedno ... kad ono

  • Dada

    29. januar 2021 | 14:50

    Ovaj ljubavi dođi ovaj kod mene ovaj, sama sam ovaj znaš gde treba, ovaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA