Maja jeste abortirala Janjuševo dete: Stanija i Filip sve priznali, a Markova reakcija je užasna

- Nadam se da se sada oporavlja, ona ide dalje, ali nekako ide u veći problem - rekla je Stanija

  • 5

Jedno od pitanja u emisiji "Pitanja gledalaca", u utorak 8. septembra, bilo je postavljeno Staniji Dobrojević.

Upravo je njen, a zatim i odgovor Filipa Cara, stavio tačku na sva dosadašnja nagađanja. Kako su potvrdili, Maja Marinković jeste abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša.

- Da li je Stanija bila podrška Maji kad je išla na abortus? - glasilo je pitanje.

- Sram bilo tog što je poslao pitanje. To je privatna stvar. Ja sam to saznala pre ulaska ovde. Znam svaki detalj. Bilo mi je krivo što je prošla kroz taj trenutak. Desilo se posle te "Zadruge" letos da je stvarno bila u drugom stanju. Radila je sve da dođe do njega, on nije hteo da se javi na telefon, išao je da se slika sa Anom, nju je to pogodilo - počela je Stanija.

- Meni je ovo jako strašno. Posle sam čula da je ušla u vezu sa Carem, tako izranjavana, on se sad ograđuje. Meni je Maje žao. Kad sam došla za Novu godinu i dala joj savet, dobila sam nikad veći hejt. Maja je jako ispovređivana. Nadam se da se sada oporavlja, ona ide dalje, ali nekako ide u veći problem. Nadam se da Car neće biti još jedan u nizu koji će je povrediti. Maja nije okej. Rekla sam joj: "Majo, biraj normalnog" - ispričala je Stanija.

- Ja se ne ograđujem od nje, rekao sam da smo imali nešto 40 dana, i o tom - potom - dodao je Car.

- Maju niko nije priznao, j***te je, pa je šutnete. Smatrate je krpom - pobesneo je Lepi Mića.

- Znam da je Maja bila trudna, Janjuš možda nije bio svestan, Maju je povredilo što je Janjuš kačio slike sa Anom, kupovao kolica za psa sa Anom Korać, pričao da im je sin... - potvrdio je Car.

- Ti si ovde govorio da se Janjuš loše ponašao prema njoj, a ti isto radiš. Niko je ne poštuje - zamerio je Mića.

- Janjuše, samo da te pitam nešto. Ti si neko ko se svake godine raspameti kada čuješ tužne priče o roditeljima i ostavljenoj deci. Kako sad ovako? - pitao je Milan.

- Ja nisam bio siguran da je to tako. Rekao sam joj: "Ako si trudna, rodi, ja ću sve da snosim, ali nećemo da živimo zajedno". Tako je bilo. Nisam verovao i plašio sam se viđanja sa njom po gradu, jer sam se plašio da više neću moći da se viđam sa Krunom jer je svašta pričala. Nisam želeo da je vidim. Rekao sam da ću sve da plaćam, ali da ne živim sa njom. Sada mi jeste drugačije, ali šta je, tu je - odgovorio je Janjuš.

Video: Janjuš oduševljen izgledom nove takmičarke: Maja je moja najveća greška, ne postoji nikakva ljubav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    9. septembar 2021 | 09:46

    Maja nije los covek,al' iz ocaja radi mnoge stvari.Dok je Janjus promucuren,lukav.On je tako izbaci iz takta da ona posle nije svesna svojih postupaka.Maji treba jedan dobar psihijatar,al' to ona mora sama da se resi i poseti ga.Stvarno srlja u propast.

  • Žića

    9. septembar 2021 | 18:33

    Zamisli da bude lepo na tatu a besno na mamu!?!? Pu Pu daleko bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA