≫ 

Teška životna priča svastike Viki: Imam averziju prema muškom rodu, nakon odnosa pljujem i ujedam

Viktorija ima ćerku od četiri godine, koju je rodila sa 16

  • 2
Zadruga 5,  lekarski  pregled Viktorija Mitrović Foto: ATA Images

Mia Jovanović jedna je od zadrugarki koja dobro poznaje Viktoriju Mitrović, koju su zbog afere sa zetom prozvali svastika Viki, pa je tokom sinoćnih nominacija otvoreno pričala šta zna o njoj.

Naime, Mia je otkrila da Viktorija ima 20 godina, a njena ćerka četiri, te je mnoge začudila ta informacija da je Mitrovićeva rodila dete sa samo 16 godina.

- Što se Viki tiče, iznenadila sam se kad sam čula da ima 20 godina, šokirala sam se kad sam čula i da ima ćerku od četiri godina, ona je sad napustila njenu ćerku, majka je majka, treba da joj se posveti. Ne mogu baš da shvatim to što radi van, gledala sam njene snimke - šokirala je Mia, koja ne podržava određene Mijine postupke.

- Svako ima prošlost, meni se ne dopadaju njeni postupci, ne sviđaju mi se njeni stavovi. Možda je malo previše iskrena, ali mora da postoji neka mera i granica. Ja sam kod nje bila na 15 minuta, ali sam gledala snimke i videla šta su joj sve radili - rekla je Mia.

Viktorija je potom krenula da objašnjava.

- Za mene je najbolje što sam to dete rodila. A to što su meni radili, verovatno su radili i tvoji prijatelji, a sigurno i ti - rekla je Mitrovićeva, koja je otkrila da ima averziju prema muškarcima.

- Ja kažnjavam muškarce, postoji razlog. Ne volim vas, ne volim ceo muški rod. Imala sam veliki problem sa muškarcem, izdešavalo mi se svašta nešto. Generalno mrzim sve muškarce, zato se tako ponašam. Kažnjavam sebe zbog muškaraca.

- Mogu da nađem nekog i da se zaljubim i da se preudam, sve ja to mogu, mogu da radim drugi posao, znam sve... Ali generalno mrzim muški rod, ne podnosim, što se tiče s**** i kombinacija. Želja je tog trenutka, ali ja kada završim odnos, setim se, počnem da pljujem i da ujedam. Imam averziju prema muškom rodu... To je posledica, prosto je tako. Ali u trenutku, normalno, živ sam čovek, imam želju za odnosom, emocijom. Možda se sve promeni kad mi rana zaraste, ali to je to - zaključila je Viki.

U galeriji u tekstu pogledajte fotografije Viktorije i Mije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA