≫ 

Deniz Dejm pokazala potpuno nage grudi pred kamerama

U jednom trenutku Deniz je uzela mleko za telo i njime se mazala po celom telu

  • 2
Deniz Dejm

Deniz Dejm / Foto: ATA Images

Kontroverzna zadrugarka Deniz Dejm ne mari mnogo za tuđe mišljenje, te je sada bez trunke stida skinula sve sa sebe, a onda pred kamere pokazala grudi.

Naime, ona se golih grudi šetala po prostoriji gde odlažu garderobu i nije žurila tom prilikom, niti joj je smetalo što je kamere snimaju.

U jednom trenutku je uzela mleko za telo i njime se mazala, a odmah zatim se vratila u sobu.

Podsetimo, Deniz je sama pričala koliko je njeno detinjstvo bilo teško jer je uvek bila drugačija od drugih.

- Niko me nije voleo, deca su me stalno začikavala. Bila sam najviša u razredu, sada imam skoro dva metra, pa sam i zbog toga bila predmet sprdnje u školi. A i zbog krivih zuba su me lepo čašćavali pogrdnim imenima. Čak su me prozivali i zbog toga što mi je mama čistačica. Bilo je jezivo. Stalno sam bila sama, kao stepski vuk, sve dok me gejevi nisu prihvatili. Posle sam se družila sa transrodnim osobama, koje su uvek bile tu za mene - pričala je u rijalitiju.

Pomenute fotografije Deniz Dejm pogledajte u galeriji iznad.

Video: Deniz već dobila nepristojne ponude od zadrugara: U intervju dodala i da je Janjuš muška sponzoruša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli kg

    20. septembar 2021 | 23:15

    Svaka čast pojedinim devojkama, ove što su ušle ovde samo se svlače mamerno pred kamerama i sve kao poštene, da znaju nešto nebi se prikavile ovde da brukaju svoju familiju

  • Rv

    21. septembar 2021 | 10:49

    Po njima se vidi kakvi su im roditelji oni ni malo nisu vaspitani sve im u zivotu valja pa tako su im i deca vaspitana .ajde sine u rijaliti i zaradi pare pljuj druge skidaj se gola ili go budi go imaj seks pred kamerama urlaj vici psuj sve sve najruznije pokazi u rijalitiju,i bices poznat e tskvi su im roditelji 😃🤣😂😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA