≫ 

Voditelj Zadruge počeo da plače usred emisije: Nikada u životu mi nije bilo teže...

- Imaš od mene tako veliku podršku. Želim ti svu sreću i tebi i tvom detetu i budi jaka - kazao je Milošević učesnici Zadruge

  • 6
Zadruga 4, Finale

Milan Milošević / Foto: Nikola Tomić

Milan Milošević slomio se pred kamerama prvi put od kada radi taj posao, a sve zbog Viktorije Mitrović i njene mučne priče i ispovesti o tome da ju je kao dete silovao sveštenik.

- Prvo moram da te zagrlim, nikad nisi sama u životu. Ja ću samo reći da sam ja nekoliko godina pre nego što sam ušao u rijaliti bio novinar i do sada mi nikada u životu nije bilo teže - rekao je Milan.

- Imaš od mene tako veliku podršku. Želim ti svu sreću i tebi i tvom detetu i budi jaka - kazao joj je Milošević.

- Šta ti se dogodilo u glavi od trenutka kad si ispričala priču, koja je potresla ceo svet, pa do sad? - pitao ju je.

- Ne razmišljam o tome. Dovoljno mi je da pogledam čoveka. Posle toga sam se normlano ponašala znam gde sam ušla. Komentarisala sam da ne bih volela, jedini problem je što sam rekla ljudima, nije problem za javnost. Svako je mogao da bude žrtva toga. Moćemo da se svađamo, smao ne bih volela da me niko sa tim povređuje. Nas 50 ovde živi 10 meseci, nomrlna je stvar. Ne živiš sam. To bih zamolila, koliko god da vas iznerviram, to ne bi bilo lepo sa vaše strane - odgovorila je Viktorija.

- Da li razmišljaš da oni ne shvataju da je imala samo 12 godina? Ja kad sam video sliku, od tog trenutka nisam mogao da spavam. Svaka ti čast na hrabrosti što si skupila u sebi da izneseš pred milionskim auditorijumom. Ovde si zaštićena i pronašla si saosećanje od 100% ljudi. Saosećanje prema osobi koji treba da krene dalje - kazao je Milan.

- Ja uvek idem na rizik gde god da sam. Ja znam napolju da nemam puno prijatelja, uglavnom je bila korist, od majke i oca, pa ostalo. Lakše mi je bilo da budem sa pola kuće, da sam htela da ostanem, nego ovo. Ti kad uđeš ovde postaješ javna ličnost, sa neke strane mi je drago. Ja nemam predstavu kako odzvanja. Podelila sam ovo kao sa porodicom. Videla sam u vama da sam dobila podršku i da vam nije bilo svejedno, s obzirom da smo svi zajedno ovde - ispričala je Mitrovićeva.

- Da li možeš da razgovaraš sa mnom sad? Koji su trenuci koji su najteži? - pitao je voditelj.

- Ti trenuci su me vodili non stop. Sama situacija, u selu, u porodici. Čudno su me gledali, to je dug period. Pamtim sve što se desilo, taj postupak. Bila sam trudna kad sam išla da dajem veštačenje, da dokažem. Sve je moralo da se iznese, nije mala stvar optužiti nekog za tako nešto. Bilo je teško da se naviknem na situaciju. Ja kao ja, dete. Bila je problem škola, osećala sam se loše. Otac mi je zadao najveći udarac. Hteo je da me povede da bi na osovu toga dobio papire za Nemaču. On je hteo da iskoristi to što se desilo, da bih izbegla bila sam prinuđena da se udam - rekla je Viktorija.

Ja sam u toku celog postupka išla u školu, naravno na prekide. Kad sam bežala od kuće, nisam izašla danima. Zadirkivali su me, govorili su popadijo. Selo, kao selo, zatucano. Ne sudite knjizi po koricama - nastavila je Viktorija da govori.Koliko ti je teško da se praviš da je sve dobro? - dodao je voditelj.Ja se ne pravim. Meni kroz period dalje, imala sam trenutke kad mi nije bilo dobro. Uvek gledam da se izborim - rpriznala je Mitrovićeva.

- Kad se desio nemili događaj da li si bila svesna? Kome si prvom rekla? - pitao je voditelj.

- Tetki. Moji baba i deda imaju tri ćerke. Srednja ćerka koja je udata i ima decu. Zbunjeno je reagovala. Ja sam samo na brzinu rekla i otišla da spavam. Ujutru sam ustala, otišla u školu, pozvala me direktorka da siđem, videla sam policiju. Deda je bio skrhkan, ne znam kako je preživeo. Na njih je ostavio velike posledice. Moji baba i deda imaju dosta unučadi, čuvaju moje dete i mnogo su vezani za nju - priznala je ova devojka.

Video: Kristinu obasipaju bakšišem, dok Kristijan sve posmatra: Pune joj ruke dvehiljadarkama na nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    21. septembar 2021 | 11:53

    Usraću se sav od Svih Sazaljenja.

  • 👿

    21. septembar 2021 | 11:49

    Očigledno je pobednik ovog cirkusa već odabran.

  • Da

    21. septembar 2021 | 14:40

    Rastuzio se Mulance, otisla mu bivsa drugarica Kija u SAD bez njega pa je nesto tugaljiv !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA