Taki progovorio o ćerki i otkrio ko je finansirao njene silikone: Maja i ja nismo u dobrim odnosima

- Nastala je komplikacija sa prošlim silikonima, jer su se deformisali u telu - rekao je Taki

  • 8
Taki i Maja Marinković Maja i Taki Marinković Foto: Nikola Tomić

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković i budući zadrugar, otkrio je da ne priča sa Majom i otkrio razlog zašto nije u dobrim osnosima sa svojom naslednicom.

- Više ne smem da pričam o Maji, a i nismo u dobrim odnosima. Ljuti se na mene jer u javnosti komentarišem nju i njene izbore, smeta joj i to što često upućujem kritike na njen račun - rekao je Taki.

- Prebacuje mi što govorim o njoj i ne želi više da se njeno ime spominje u javnosti. Ja ću je ispoštovati, uopšte neću zalaziti u detalje, ali mogu samo da kažem da nismo u dobrim odnosima - dodao je Radomir.

Taki je otkrio da nije finansirao Majine nove silikonske grudi, koje je nedavno ugradila.

- Maja je ugradila silikone i ja sam je podržao u tome. Neka radi šta poželi. Sama je sve platila, ja je ovog puta nisam sponzorisao. Ona odlično zarađuje. Kako unutar rijalitija, tako i u spoljnom svetu. Svoj novac može da troši na šta god poželi. Koliko sam razumeo razlog nove operacije je u tome što je nastala komplikacija sa prošlim silikonima, jer su se deformisali u telu i jedino rešenje su bili novi - rekao je Taki za Blic.

Podsetimo, Maja je nedavno pričala o trudnići i abortusu koji je uradila nakon što nije uspela da se dogovori sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Bila sam u drugom stanju sa njim. Nisam želela da to pokrećem, jako sam se loše osećala, nisam želela ni da pričam zbog osude ljudi. Nije mi bio redovan ciklus i uradila sam test. Bio je pozitivan. Nisam znala šta da radim, s obzirom da nisam imala nikakvu komunikaciju sa njim u tom trenutku, niti sam želela da ostvarim. Moja drugarica ga je pozvala i on je rekao: "Dobro, javiću se". A sutra je promenio broj telefona. Možda je mislio da želim da dođem do njega - rekla je ona tada i dodala:

- S obzirom da nisam to dete pravila sama, nego smo zajedno, odlučila sam da nađem drugi broj. Pokušala sam da dođem do njega. Spojila nas je jedna osoba. Našli smo se u jednoj prostoriji da vidimo kako da rešimo to. Rekao je da ne želi da mu dete bude Željko Kulić. Mislim da je to jako ružno, jer je on već otac jednog deteta. Rekao je da ako hoću rodim, ali da ga on neće videti. Bio je nezainteresovan. Bio je hladnokrvan, bila sam totalno uništena. Bila sam loše psihički, izašla sam bez honorara. Shvatila sam da je tako najbolje i abortirala sam. Želela sam da zadržim to dete, ali kad on nije hteo da čuje za to.

Kako izgledaju Majine nove silikonske grudi pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Možda i nemamo adekvatnu reč da opišemo silikone Maje Marinković: Ovo je bolje videti nego opisati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    23. septembar 2021 | 20:55

    Bože u kakvom blatu mi živimo?! Šta nam se sve servira kao vrednost dobro je da ova zemlja uopšte i funkcioniše. Opšta pljuvaćina po lekarima i školstvu a promoviše se i plaća blud i razvrat. Nema nam spasa.

  • Nenad

    23. septembar 2021 | 21:19

    Mentalna sirotinja

  • Nels

    23. septembar 2021 | 21:56

    Cekam da ugrade si.e na glavi! Za drugo im ne sluzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA