≫ 

Lažni brat Darka Lazića radi kao žigolo: "Mojoj drugarici je za četiri dana uzeo 2.500 evra"

- On živi na relaciji Maribor-Linc, bude često i u Salcburgu. Predstavlja se kao Hern Svit - tvrdi izvor

  • 4
Darko Davor Lazić Foto: ATA Images

Davor Lazić navodno radi kao žigolo, tvrdi žena iz Tirola koja kaže da je njenoj drugarici za određene "usluge" za 4 dana uzeo čak 2.500 evra!

Naime, kako pričaju izvori Sveta, Davor pokušava da se promoviše kao muzičar, iako ga mnoge dame znaju kao nekoga ko ima drugačiji "posao".

- On živi na relaciji Maribor-Linc, bude često i u Salcburgu. Predstavlja se kao Hern Svit. Zvanično radi kao komercijalista u jednoj firmi, a uveče je žigolo. Ja sam više puta bila sa njim i zadovoljna sam. Ok je dečko, pažljiv, nežan, zabavan, bilo nam je lepo - rekao je navodno izvor za pomenuti list dodao:

- Za noć uzima 400 evra, a ako hoćete ceo vikend da budete sa njim naplaćuje 1.500 evra. Mojoj drugarici je za četiri dana uzeo 2.500 evra. Mislim da je u rijaliti ušao da digne sebi cenu, a ne da se ispromovše kao pevač - rekla je gospođa iz Tirola, koja je želela da ostane anonimna.

Podsetimo, Darko Lazić zaprepastio se kada je čuo da se Davor javno predstavlja kao njegov brat.

- Kakav crni polubrat, o čemu vi pričate? Ne znam ni ko je taj Davor, davno je postojao neki dečko što me je pratio na nastupima kao fan i tako se predstavljao, ali to nema veze sa istinom. Kako može da priča da se poznajemo i čujemo kada je to totalna laž?! Meni je stvarno muka više tih laži, svaki dan se pišu gluposti o meni, ali ovo je stvarno previše. Ako je odlučio da uđe u "Zadrugu" kao moj polubrat i da tako stekne popularnost, svaka mu čast. Nemam šta drugo da izjavim osim da nemam polubrata - rekao je Darko Lazić pre početka Zadruge 5.

Davor priznao da je lagao: Darko i ja smo imali dogovor!

Davor je pred ulazak u petu sezonu Zadruge za Telegraf Jetset odgovorio na pitanja o tome zašto je izneo neistinu, da je brat Darka Lazića.

- Interni dogovor između mene i Darka Lazića je bio da ja izjavim da sam njegov polubrat. Ali postoji jedna zaista istinita priča. On i ja smo rođaci po maminoj strani, možete da proverite, iz Ugljevika smo (mesto u Republici Srpskoj, prim. aut.). Njegov pokojni otac i moja majka su četvrto koleno, znači mi smo dalji rođaci - istakao je on.

Na naše pitanje zašto pevaču ide u korist da Davor laže, on je odgovorio:

- Nije, ali ako ćemo iskreno, i Darku je to reklama. Ja znam da sam ja mala riba za njega, ali svakako prija i meni i njemu. Svako dobro mu želim. Verovatno se plaši da ga ne obrukam u Zadruzi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    25. septembar 2021 | 10:03

    Bože,pa ovo je sve ludo..

  • DDF

    25. septembar 2021 | 11:18

    "Posao"kao i svaki posao,samo bez penzionog i zdrastvenog osiguranja,zbog toga ima"lova do krova"...😄😄😄

  • Relja

    25. septembar 2021 | 11:11

    Evo ja ću biti sa tobom za 200eura

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA