≫ 

Subotićeva u nervnom rastrojstvu lupala i htela da pobegne iz Zadruge, "pukla" zbog pitanja o Peci

U raspravu se uključila i Aleksandrina ljuta rivalka, Irma Serjanić

  • 7
Aleksandra Subotić Irma Serjanić Printskrin: RTV Pink

 

Aleksandra Subotić pobesnela je kada joj je u Zadruzi 5 postavljeno pitanje o partneru Predragu Raspopoviću Peci, sa kojim ima sina Jovana.

Ona je tada priznala da nije zvanično udata za njega, iako su mnogi tvrdili da im se predstavljala kao udata žena, i od tog trenutka kreće njena drama i suze.

Subotićevoj je, naime, "pao mrak na oči", počela da pravi haos.

Prvo je istrčala iz Bele kuće i krenula da plače, a u nastavku programa počela je da udara i ruši stvari po imanju.

Pre nego što se ovo desilo, Subotićeva je imala ozbiljan sukob sa svojim rijaliti-cimerkama, Irmom Serjanić i Deniz Dejm.

Slovenka je prvo "oplela" po Aleksandri.

- Ona mi je rekla da sam transvestit, da pijem hormone, da sam j***čica i onda sam ja rekla da mi aristokrate možemo da izgledamo kao nešto između muškog i ženskog, da možemo da se j***** kako želimo. Onda sam joj rekla da je seljanka, i stojim iza toga. Izgleda tako, da. Nas su upoređivali, ja ne vidim nikakvu sličnost. Uvreda mi je kada me upoređuju sa njom - rekla je Deniz.

- Pušten je neki klip gde sam ja rekla da jedva čekam da vidim kako će ona izgledati kad joj se opuste fileri, ona se tu uvredila i počela da napada. Što se tiče nas dve, ja samo nemam jabučicu. Što se tiče toga da li je transvestit, ona nije htela da se izjasni, pa je rekla da je žensko. Rekla je da želi da ima odnose sa mojim ocem.

- Ona je došla ovde na konto oca jedne naše rijaliti igračice. Posle su je vodili razni ljudi, imala je odnose sa njima. Slika se za 3 dolara... Ona mene ne može da uvredi, ne znam šta bih joj rekla. To mi je rasprava na nekom dečijem nivou. Ja znam ko je ona. To je devojka koja služi za večernje zabave, muškarci je izvode, to je laka devojka za zabavu - govorila je Aleksandra, a Deniz joj je odbrusila:

- Rekla je više puta da sam prostitutka, a ja to nisam. Ja sam samo rekla: "Da jesam, šta je problem?". Da jesam, išla bih u Švajcarsku i super zarađivala - odgovorila je Dejm.

U raspravu se uključila i Aleksandrina ljuta rivalka, Irma Serjanić.

- Šta ćeš ti da joj pričaš, bila si sa dečkom svoje majke? - skočila je Irma.

- Ti si opštila u isto vreme sa ocem i sa sinom... Ima li šta bolesnije od toga? - odgovorila je Subotićeva i dodaala:

- Spavala si u isto vreme sa ocem i sinom. Tuži ti mene za to, a ja ću tebe za to što pričaš da sam spavala sa dečkom svoje majke. Molim majku da podnese tužbu protiv nje.

- Ljubo, nemoj tako, podržavala si me kad si bila u svađi sa ćerkom. A reci, zašto si se sa mužem svađala? Muž joj je rekao da ako napravi još jedno s**nje, da neće da je pusti u kuću - dodala je Irma.

Podsetimo, Aleksandra je već neko vreme u romansi sa 20 godina starijim Predragom Raspopovićem Pecom sa kojim je dobila sina Jovana.

Pogledajte fotografije rijaliti-zvezde u nervnom rastrojstvu, kao i njenu svađu sa Irmom i Deniz:

Video: Hoće li joj drugarica oprostiti ovo: Subotićeva napravila potez kojim će razočarati Maju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina93

    26. septembar 2021 | 19:36

    Uvek je pricala moj muz, a on je samo otac njenog deteta. I nju boli, zato je i pukla jer su je pogodili u tacku, sto kazu nije ti muz nego decko... Sto je nije ozenio, mislila je sponzor, navatace ga na bebu pa ce da je ozeni...Kad ono se zaj. A njemu coveku super. Ima sina naslednika, ostvario se kao otac, tu je za svoje dete...A ona sutra moze i ne mora biti tu...

  • Moma

    26. septembar 2021 | 16:15

    Ova deniz je odvratna, kao tranvestit je, ali nije ni subotićka bolja, a to što je boli istina koja ne odgovara njenim lažima je njena stvar

  • Boba bobic

    26. septembar 2021 | 20:09

    Majka😥 ostavila dva deteta.... Jer je kaznio sef za lupanje???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA