≫ 

Potpuni haos u Zadruzi: Dejan zatekao Dalilu i Cara, pa bacio burmu! Brak im se raspada

- Ti pričaš sa njim? Opet pričaš sa njim - pitao je on na šta mu je Dalila potvrdno odgovorila

  • 7
Dalila Dragojević, Filip Car Dalila Dragojević, Filip Car, Printskrin: RTV Pink

Dalila Dragojević i Filip Car sreli su se ispred Bele kuće i nastavili raspravu koju su počeli u toku “Igre istine” koju je organizovao Lepi Mića. U toku razgovora naišao je Dalinin muž Dejan Dragojević potpuno besan.

On se odmah obratio svojoj ženi, a zatim i Filipu, a njihov razgovor nije bio prijatan nimalo.

- Ti pričaš sa njim? Opet pričaš sa njim - pitao je on na šta mu je Dalila potvrdno odgovorila.

- Šta ti imaš da je štipaš za obraz - upitao je Dejan Cara a onda mu je Filip rekao da se pomeri kako ne bi došlo do nezgodne situacije, tačnije kako ga ne bi isprovocirao da ga udari.

- Samo ne se*i da te ne bih ja uštinuo! Sram da te bude! Nije te sramot da pričaš posle svega, što te pravi ku*vetinom! Je l' sam lud ili glup? Poslednji put te pitam? Je l' ćeš učestvovati u predstavi - besneo je Dejan.

- Neću. Pričala sam najnormalnije - odgovorila je ona.

- Nastavi sa pričom - rekao je Dejan, skinuo burmu i ubacio Dalili u džep.

Nakon što je zatekao Dalilu Dragojević sa Filipom Carem u dvorištu, Dejan Dragojević je svojoj supruzi vratio burmu, a zatim počeo da šeta besno po imanju. Došlo je do koškanja, a zatim se Dejan udaljio od Dalile i nastavio da hode nervozno po imanju.

- Prišao mi je kao "Vrati mi to", ja sam rekla nemoj da me diraš. Sa mnom se tako ne može niko igrati. Priča o ponižavanju, ponizi me na najgori način. Skine nešto što je sveto i što je od značaja. Ja to nisam skinula u najgorim svađama - objašnjavala je Dalila.

Dejan je sve vreme nervozno šetao po imanju, a kada je legao pored Dalile šapnuo joj je nešto, ustao, uzeo burmu iz njene jakne, vratio je na ruku i ponovo legao kod supruge. Međutim, ono što je iznenadilo još više gledaoce jeste što su njih dvoje napravili barikadu između njih u krevetu i što jedno drugom okreću leđa kao potpuni stranci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA