Dalila jecala u suzama jer se prisetila gubitka bebe: "Gledala sam u jednu tačku"

- Pričali su da sam jalova, da sam nerotkinja - ispričala je Dalila.

  • 7
Dalila Dragojević Printskrin: TvPink
Dalila Dragojević Printskrin: TvPink

Zadrugarka Dalila Dragojević sedela je sa svojom cimerkom Stanijom Dobrojević i ispričala je kako se osećala kada je nedavno izgubila bebu.

Naime, Dalila je ostala trudna sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, a onda su stvari krenule po zlu.

- Svi doktori su se skupili da čestitaju jer su znali koliko nam je značila ta trudnoća... Rekli su mi da dođem za dva dana da proverimo Betu... Kad sam došla posle dva dana nije se uduplala samo je skočila... Tad sam već krenula da padam u glavi... Doktor me je uveo u ordinaciju i rekao mi da nema lepe vesti, a to su bile da se on opet povećao za 17 posto. Rekla sam mu da ne mogu da izdržim u Sarajevu i da moram da idem kući. On je krenuo da plače i tu mi je bila ravna linija - rekla je ona i dodala:

- Poslala sam doktoru poruku on mi je rekao da nažalost gubimo, ali da mi je sreća što neću morati da idem na čišćenje. Došla sam kući i gledala u jednu tačku, sve mi se srušilo u par dana. Ja sam sebi već kupila sve stvari za trudnice i ono za strije, što sam krenula da mažem. Pomislila sam da sam jedina na svetu kojoj se to dešava, a njega nisam smela da pogledam u oči - rekla je Dalila.

- Mnogo sam se razočarala, toliko sam se poistovetila sa njegovim mišljenjem, sad me toliko to ne dotiče... Sinoć me je Rešićka pitala dal mogu da se prisetim scene kad sam bila najjača, to je bilo kada sam izgubila taj plod. Pričali su da sam jalova, da sam nerotkinja, mislim pakao. Uđeš u bolnicu i vidiš 50 žena koje isto čekaju da vide rezultate. Oni seme uzmu i spajaju sa ćelijama žene, mi smo hvala Bogu dobili osam. Rekli su mi da bi bila blizanačka, viskorizična trudnoća. Ja sam potpisala da budu dve, jeb**a. Ostale su nam zamrznute četiri sada. Da ti ne pričam što nisam bila ovamo prihvaćena - ispričala je zadrugarka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA