≫ 

"Je l' ovo ne boli Ivanu?!" Dalila podržavala prevarenu ženu, a sad radi isto što i Ša

- Gde ste sada svi koji se borite za prava žena? Je l' ovo ne boli Ivanu - pisala je tokom prošle sezone Zadruge Dragojevićeva

  • 0
Dalila Dragojević, Ivana Aleksić , Nenad Aleksić Ša

Foto: Instagram/_ivv_, ATA Images, Nikola Tomić

Dalila Dragojević sinoć je u "Pretresu nedelje" saopštila da na odnos sa suprugom Dejanom Dragojevićem stavlja tačku.

Već nedeljama u nazad svi primećuju njen blizak odnos sa Filipom Carem, pa se zaključuje da je on glavni razlog što je ona donela odluku da okonča brak.

Međutim, Dalila je imala drugačije stavove u toku četvrte sezone najgledanijeg rijalitija.

Naime, ona je rado na svom Instagram profilu komentarisala Nenada Aleksića Ša i njegovu preljubu, koju je načinio sa Tarom Simov. Dragojevićka je tad žučno branila reperovu suprugu, Ivanu.

- Gde ste sada svi koji se borite za prava žena? Je l' ovo ne boli Ivanu? Je l' nije osramožena i ponižena na najgori moguži način? Je l' ona nema osećanja? Zapitajte se i stavite se u njenu poziciju! I sad će mi neko reži da Nenadu i Tari teba dati podršku! Za šta? Za jednu emotivno unakaženu ženu? Šta ako ovo njegovu suprugu navede na suicidne misli, pa nedajbože, i na sam čin? Ma dajte molim vas, ovo je prešlo sve granice i svi oni koji se slade ovom nevoljom i ovom preljubom - napisala je ona tad na svom Instagram-storiju.

Kako je nekad Dalila branila Ivanu i osuđivala preljubu, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA