≫ 

Dejanu pušteni emotivni snimci Dalile i Cara! Svi zanemeli, on odbrusio: To je moja bivša

Nisam znao da postoje emocije sa njegove strane, a vidim da Dalila ne može da sakrije emocije i da joj on prija - rekao je Mensur

  • 7
Dejan Dragojević, Dalila, Filip Car Foto: Youtube/Zadruga Official

Tokom prošle noći u rijalitiju "Zadruga5" pušten je video klip, na kom se vidi emotivni odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji je duboko pogodio njenog supruga Dejana.

- Nemam komentar, iskreno da ti kažem. Šta da prokomentarišem, neka kažu drugi pa ću možda da se nadovežem - rekao je Dejan.

- Vidi se da nešto ima između njih. Nisam znao da postoje emocije sa njegove strane, a vidim da Dalila ne može da sakrije emocije i da joj on prija. Sigurno postoji nešto što nam još niste pokazali, tako da je vrlo nezahvalno da kažem sada nešto - dodao je Mensur.

- Da li je moguće da nemaš šta da kažeš nešto, ovo je tvoja žena? - pitao je voditelj.

- Nemam, šta da kažem, to je bivša žena - odgovorio je Dejan.

- Ja sam gledao sve napolju i sve mi je jasno, ovo je samo deo. Što se mene tiče Car i Dalila su u vezi a Dejan je samo formalno tu - rekao je Đedović.

- Šta hoćete vi od mene? Svi gledate u mene sada, šta treba da kažem, ona se smeje samo, ništa nije uradila. Ona je rekla da je gušim i evo pustio sam je neka je srećna sad je podržite! - dobacivao je Dejan.

- Očigledna je njena sreća sa Carem, ključna stvar je da se ona od njega ogradila i to sve govori - opet je ustao Mensur.

- Ja njega i dalje volim, nemoj ti meni da pričaš nešto, ja valjda znam najbolje - ubacila se Dalila.

- Vi ne kapirate ništa, nije poneta to. Poenta je da joj on izjavljuje ljubav a da se ona smeje i da prihvata sve! To je poenta! Ne treba meni potvrda ničija! - rekao je Miki.

- On opet traži krivicu u nama svima, što komentarišemo, on kaže da je ovo luft, a to nema veze sa luftom. Sve je očigledno i po ponašanju i po gestikulaciju, vidi se da su se zaljubili i da im prija izolacija. Ono što Mensur kaže je čista glupost - govorila je Miljana.

- Ja sam rekao svoje mišljenje nemoj odmah da vređaš. Ja da sam ovo video sa Milicom, haos bi napravio a zajedno smo samo dva meseca. Zato sam rekao da se Dalila ogradila od njega, to je jedino što mi je logično. Kocke su se sklopile, srećna je, čini je srećnom i sve je jasno. Vidi se da je ona nezainteresovana - govorio je Mensur.

- Ovaj klip govori više od hiljadu reči i da se ništa ne čuje! - rekla je Miljana.

Video: Dejan i Dalila pred ulazak u Zadrugu 5

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    23. oktobar 2021 | 13:29

    Ne veruj ti Deki svojim očima,samo ti veruj Dalili.Da li je moguće da postoje ovakvi ljudi kao Dejan?

  • Ana

    23. oktobar 2021 | 13:00

    Falila i Dejan glumci za medalju i to zlatnu jasno ko dan rešili da tako dođu do finala a jedno od nji i do pobede

  • Komsinica Cica

    23. oktobar 2021 | 12:58

    Pomislim da je sve rezirano zarad minutaze programa i gledanosti.. Ali brakovi su stvarno pucali zbog rijalitija. Nastavak serije sledi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA