≫ 

Učesnik Zadruge zvanično diskvalifikovan iz rijalitija, produkcija pokreće tužbu

Veliki šef je obavestio zadrugare da će produkcija pokrenuti tužbu protiv Zverke zbog napuštanja rijalitija te da će tražiti 50.000 evra odštete.

  • 1
Aleksandar Bogunović Zverka Foto: ATA Images, TV Pink

Učesnik "Zadruge5" Aleksandar Bugunović zvani Zverka diskvalifikovan je iz rijalitija nakon što je preskočio ogradu u Šimanovcima.

Veliki šef je putem pisma obavestio zadrugare da će produkcija pokrenuti tužbu protiv Zverke zbog napuštanja rijalitija te da će tražiti 50.000 evra odštete.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavno obavešstavamo da je Zverka diskavalifikovan jer je samoinicijativno napustio Zadrugu. Televizija Pink će na osnovu ugovora potraživati kaznu od 50. 000 evra - navodi se u pismu produkcije.

Podsetimo, Zverka je ranije pokušavao da pobegne, kada se i obraćao svojim prijateljima:

- Znači uradite to odmah! Kažem vam, kao kad sam bio u zatvoru, naređujem vam, zovite sve moje advokate, odmah! Nije mi dobro, neće da me puste. Neće da me puste odavde, ne osećam se dobro, uradite to odmah, ko gleda - pričao je u kameru pa nastavio:

- Koji k**ac, neće da me puste odavde, koji k**ac. Nije mi dobro je l' vi kapirate da mi nije dobro, hoću da izađem odavde, bre. Kao majmuna u kavezu me držite protiv moje volje, bre, nisam vam ja kao majmuni ovi ovde, hoću bre kući - urlao je Aleksandar, a danas je uspeo da napusti imanje u Šimanovcima.

Video: Kopaću kanale, ali ne idem u Zadrugu! Evo šta imam da kažem o Ivani, Staniji i Ša: Vladimir Tomović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar Mne

    26. oktobar 2021 | 19:31

    Bolje sto je pobjegao iz one javne kuce gdje nisu pravila ista za sve Zadrugare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA