≫ 

Haos u kući! Car ostavio Dalilu, rekao da neće da je ženi, a onda je "palo" vruće pomirenje

- Nemoj da pričaš preko mene, to ne možeš tako sa mnom, da li si čula? Ja sam neko ko je slobodan pa zauzet pa slobodan, mene baš briga, a ona neka vidi šta će - rekao je Car

  • 2
Dalila Dragojević

Foto:printskrin/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car raskinuli su prošle noći. Povod za svađu u Zadruzi bili su komentari zadrugara na njihov odnos ali i Filipova ljubomora.

- Zašto noćas ljubomorišeš Dalili zbog Marka, a ona ostavila muža zbog tebe? - pročitao je voditelj.

- Nije to do Marka nego do situacije. Ako ja izađem iz pušione i čekam te, a ti ostaneš sa muškarcima i ja čujem pesmu i ludilo, a ja sedim sam - govorio je Car.

- Bile su Aleks i Matora - rekla je Dalila.

- Nemoj da pričaš preko mene, to ne možeš tako sa mnom, da li si čula? Ja sam neko ko je slobodan pa zauzet pa slobodan, mene baš briga, a ona neka vidi šta će - nastavio je Car.

- Nosim tugu ko okove, zar se ovo život zove - zapevao je Dejan dobro poznati hit.

- Da li treba da ja ni sa kim ne progovrim ovde, ni sa jednom muškom osobom? - vikala je Dalila.

- E, tek ćeš ti da vidiš, to je ono što sam ja malo pre pričao. Njemu smeta muški rod, ta situacija a ne Marko. Ja njega razumem, on je dominantan muškarac. Nema on razloga da bude ljubomoran, daleko od toga da nešto treba da mu smeta. Superiorniji je u odnosu na ovu situaciju ovde, možda mu je previše bilo. Možda je previše sebi dozvolila - dodao je Mensur.

- Čekaj ja tebi nešto da kažem, nisam ja ništa sebi previše dozvolila, čuješ li. Nemoj ti mene da prekidaš - urlala je Dalila.

- Ja nikakve veze nemam sa tim, da li bi ti ljubomorisao Krletu? - ubacio se Osmakčić.

- Evo sad je raskinuo sa mnom, opet sam ostavljena, on meni sve živo zamera - provocirala je Dalila.

Nakon ovoga, njih dvoje su završili u izolaciji, pa su počeli novu turu svađe:

- Idi izljubi se sa Dejanom i sa njim budi - odbrusila je Dalila.

- Meni danas naš odnos prezentuješ drugačije. Neke stvari koje meni prebacuješ da kažem, ti kažeš. Neke naše intine stvari. Ako ti ne možeš da podneseš da hoću da budem dominantniji, kao što ću i ja. Danas onaj cirkus, oni jedva čekaju. Počnu da se smeju, ja nemam snage za takav odnos - govorio je Car.

- Ni ja nemam snage, zato nećemo biti zajedno - dodala je ona.

- Nemam snage za svađe - rekao je Car.

- Skloni se, ne mogu da budem sa tobom. Ti si mene otkačio, ne mogu da budem sa tobom i da se mirim - nastavila je Dragojevićka.

- Eto vidiš kako reaguješ - rekao je Car.

- Dečko, da ti objasnim nešto. Ja sam završila svoj brak. Ja u svom odnosu nisam neispravna. Idi sažaljevaj nekog drugog i uvlači se. Budi iskren, idi izljubi se sa njim. Ja zgrešila nisam - pričala je Dalila.

- Ti nisi zgrešila što si se zaljubila u mene u toku braka? - pitao je Filip.

- Ne, to nije greška, to je sudbina. Zgrešila sam samo prema svojoj porodici. Jedan se otegao, drugi se potegao, tako je u svkom odnosu - rekla je ona.

- Razumem šta si rekla i smatram da ti i ja ne treba da budemo u odnosu, čak ni u prijateljskom - odbrusio je Filip.

- Nisam ni mislila da ćeš da me ženiš - nastavila je Dalila.

- Neću ni da budem sa tobom, a kamoli da te ženim. Sa takvim stavovima, ni dobar dan ne zalužuješ - rekao je Car.

Dalila je posle ovoga otišla da plače. Nakon suza Dalila se vratila u izolaciju gde ju je zagrlio, pa je nastavio da joj priča i da je ljubi, pa je usledilo pomirenje.

- Šta ti glumiš mangupa kad si ti pič*a? Mafijaš pa dođeš po mene, šta te briga ja mogu spavati na ulici - rekla je Dalila.

- Ja sam pič*a? - upitao je on.

- Da. Mafijaš, pa dođeš po mene - nastavila je Dalila.

Uprkos tome što Dalila i Filip negiraju da su bili intimni u Zadruzi na mrežama su se pojavili klipovi na kojima se vidi da su njih dvoje bili daleko intimniji od onoga što su predstavili. U momentu kad je Dalila ustala iz kreveta, kamera je uspela da usnimi to da je Filip Car spustio donji veš, i da je udata žena najverovatnije prevarila supruga.

Gledaoci rijalitija su oštro osudili ponašanje ove do skoro omiljene zadrugarke.

Video: Bila je u šemi sa zadrugarom, a to je saznala Miljana Kulić: Dalila krije ovo od svih, ali ne zadugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    28. oktobar 2021 | 11:18

    Rekao ja juce da je stvar jasna, i vec pocinje da se vidi. Ova Dalila ima pasivno-agresivnu prirodu, u sustini mentalni dominatrix, koja je imala vec nekoliko veza gde su je fizicki maltretirali, i to je tip muskarca koji ona preferira kao ovaj Car, bahate i agresivne. Sa ovim muzem Dejanom je omasila, i sad ga ostavlja, jer je mentalno slabiji od nje, izdominirala je nad njim. Sada je nasla ovoga Cara, jer takve voli, da je dovede u red, sto se kaze, tj njenu patologiju. Pola Zadruge ce da se sili nad Dejanom, a kad se Dejan ohladi od nje, pokusace da namece svoju volju Caru, drugu polovinu zadruge ce da place i kuka kako je Car ne razume, kako je neosetljiv, itd itd, a najverovatnije ce popiti i neki samar od njega. To su klasicni obrasci, koje ovakve zene ponavljaju.

  • Vasiljevic

    28. oktobar 2021 | 11:55

    Ma dalila igra igru ona je ofarbana svim bojama devojka je stalno u rijalitiju i zna kako treba hoce dase celi rijaliti mota oko nje i na kraju ce ostati sa dejanom ono je velika manipulayorka i ostoperka neznam ni vise kako daje naxovem vec samo fuuuuuuuuuuuuj ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA