≫ 

Mina brutalno o Dalili, raskrinkala Cara: On samo želi da dobije ono što je neosvojivo!

- Devojka koja je držala predavanje, osuđivala, svima nama moralisala a onda ta žena ostavlja svog muža javno pred njim, ladno - istakla je Mina

  • 5
Mina Vrbaški, Filip Car i Dalila Foto: Nikola Tomić, Youtube/Zadruga Official

Mina Vrbaški, bivša devojka Filipa Cara, oštro je prokomentarisala njegovu vezu sa Dalilom Dragojević koju nije štedela u izjavama. Naime, bivša zadrugarka osvrnula se na javnu prevaru te rekla kako duboko žali Dejana Dragojevića koji je, prema njenim rečima, javno osramoćen.

- Jednostavno, nemam reči za takvu osobu. Devojka koja je držala predavanje, osuđivala, svima nama moralisala, i onda dođe neka tamo osoba B, koja ne vrednuje ni svoju porodicu ni žene generalno, i onda ta žena ostavlja svog muža javno pred njim, ladno. Bilo mi je toliko žao Dejana i u trenucima kada ona govori "ova je pesma za Dejana", a on plače. Odjednom je počela i da pije alkohol, do ove Zadruge nije pila - izjavila je Mina i odala.

- Prvo sam imala teorije zavere, ali to je suludo kad vidim koliko dečko plače. Car samo želi da dobije nešto što je u nekom trenutku neosvojivo. Ovo će se završiti kao sa Sandrom Čaprić, samo će duže da traje. Ovo što se dešava Dejanu je dobro za njega, on je mlad dečko. On i Dalila su previše jedno drugog idealizovali, bilo je tu ljubavi, ali mislim da su jednostavno tu ljubav izgradili zbog podrške. Nisu oni bili toliko srećni. On je samo neiskusan, ali bolje sada da te stvari prebrodi tamo, kada izađe shvatiće da je porodica na prvom mestu. Niko ne sme da ti poremeti odnos sa majkom i bratom. Mnogo mi je žao Dejana - rekla je ona za Red televizju.

Podsetimo, Dejan i Dalila su definitivno stavili tačku na brak, a ona je izjavila da ima emocije prema Filipu, ali da "još nisu u vezi". Ipak, preko noći se sve promenilo.

Dalilina i Filipova veza već je počela burno, budući da je "pao" i raskid, a onda i "akcije" ispod pokrivača.

S druge strane, Dejan ne podnosi dobro kraj braka, jer je za Dalilu bio spreman da "stavi ruku u vatru", kako je izjavio jednom prilikom. U Zadruzi često menja raspoloženje i demolira stvari, a želeo je i da pobegne iz rijalitija.

Video: Iscurili snimci razgovora: Miljana Kulić duguje 700 evra Filipu Caru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    28. oktobar 2021 | 16:10

    Mina je za ovu moralna gromada !

  • xxx

    28. oktobar 2021 | 17:17

    Eee kad i Muna ispade pametnija od njih hahahhh

  • Ggg

    28. oktobar 2021 | 16:34

    A u toj ludnici u Simanovcima,sve je neosvojivo inace? Prodaju se da budu "laboratorijski pacovi" za pare. Najnizi sloj moguci, a predstavljaju ih kao poznate licnosti. Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA