≫ 

Dejan u sukobu s Carem otkrio istinu o porodici: Sestra me se odrekla, u kuću se neću vratiti

- Ništa nije nelogično. Ja ne mogu da vama objašnjavam to - rekao je Dragojević

  • 2
Dejan Dragojević, Filip Car Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Filip Car optužio je u "Zadruzi" Dejana Dragojevića da se odrekao svoje porodice, nakon čega je on odlučio da otkrije istinu.

- Ima logike što Car priča. Ti si se odrekao svoje porodice, ali ti si inicijator - rekla mu je Ivana.

- Ništa nije nelogično. Ja ne mogu da vama objašnjavam to. Sestra me se odrekla preko novina. Dalila je jedina bila uz mene. Ja sam to uradio zbog sebe, izbacili su me iz kuće sa 21 godinu. Oni su mene odbacili. Dalila zna da mi je bilo žao zbog toga što je giros trebao biti zatvoren. Krivo mi je, ja nju gledam kao nešto malo i krhko. Ja nju skroz drugačije doživljavam, normalno je da mi proradi bes. Kada me udari u glavu bude tako - rekao je Dejan i nastavio:

- Nikada se ne bih vratio u tu kuću. Kada sam bio u trećoj sezoni, David je došao u Zadrugu, pomirili smo se ali sam mu rekao da sve držim pod rezervom. Najminimalniji komentar je napravio haos. Ušao je za novu godinu ovde, i pozdravlja se sa Anom ovde, a nama samo pružio ruku. Ja kažem da taj David nema opravdanje, desila se neka ogromna stvar. To je licemerje. Mama mi čestitala rođendan telegramom, nije ovo 19. vek. Ja Dalilu volim, ja sam sa njom planirao decu i budućnost - ispričao je Dejan.

- Plaćeš, raspadaš se zbog svega, je li ti nije dovoljno što je rekla da je četiri godine živela u laži - glasilo je pitanje za Dejana.

- Sve će joj se obiti u glavu, ne mogu ja da promenim mišljenje zbog ovoga što je sada. Možda je ovo njena faza koja će proći - rekao je Dejan.

Video: Bila je u šemi sa zadrugarom, a to je saznala Miljana Kulić: Dalila krije ovo od svih, ali ne zadugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    28. oktobar 2021 | 22:18

    Opet pišem kopiraju zadrugu 1 Dejan i i Dalila sve ovo rade vrlo i do tančina proračunato i on čas plače pa se smeje a ona hladna alal im vera

  • F

    29. oktobar 2021 | 05:58

    Na kraju će je on Opet Vratiti i Sve Oprostiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA