Dalila tražila razvod od Dejana, David poručio: Advokati i papiri na moj račun!

- Hoću razvod braka ovde, donesite mi papire ovde, evo ja molim produkciju, da kontaktiraju moju advokaticu - rekla je Dalila

  • 4
Dalila, Dejan, David Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dalila Dragojević tražila je da se što pre u rijalitiju razvede od Dejana Dragojevića nakon što ga je ostavila i uplovila u vezu sa Filipom Carom, a na Dalilin zahtev reagovao je Dejanov brat, David Dragojević.

- Hoću razvod braka ovde, donesite mi papire ovde, evo ja molim produkciju, da kontaktiraju moju advokaticu - rekla je Dalila.

- Ona to i hoće, da bi mogla ovde da se uda za Cara, ja je čitam kao knjigu - dodao je Dejan.

Dejanov brat David više je nego zadovoljan činjenicom da Dalila želi razvod braka što pre, te se povodom svega oglasio.

- ''Snajka'' advokati i papiri na moj račun! Noćas Dača časti - napisao je David na Instgaramu, dok je u pozadini išla pesma ''Noćas kuća časti''.

Podsetimo, Dejan je u rijalitiju zadrugarima rekao da ne želi da vidi svog brata Davida i jasno stavio do znanja da nema nameru da se miri s njim.

- Samo neka se on oseća bolje. Ta priča koju on priča ne pije vodu, valjda je i sam shvatio. Nikad mu nisam bio smetnja, pa neću ni sada... Što se mene tiče, ima punu moju podršku da gura napred - poručio je David tim povodom tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. novembar 2021 | 09:43

    Zivot je prolazna stanica, na tom put cemo susreti razne profile ljudi koje cemo zgotiviti i koji ce nas razocarati.. ali mi samo treba da svojim dostojanstvom branimo nase doslednosti ! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA