≫ 

Žestoke reakcije Aleksandre i Davida nakon što je Dalila tukla Dejana: "Mnogo će da pati"

- Mislim da je Dalila upropastila svoj život, da je pogrešila sve što je mogla i na neki način žao mi je nje - rekla je Subotićeva

  • 2
Aleksandra Subotić, David Dragojević Foto: Instagram/Aleksandra Subotic, Telegraf, YouTube/TV Pink

U toku prethodne noći došlo je do žestokog sukoba između Dejana Dragojevića i dečka njegove, i dalje zakonite supruge, Dalile Dragojević, Filipa Cara. 

Naime, došlo je do prvog verbalnog okršaja Dejana i Filipa oči u oči, ali ubrzo posle toga usledio je i fizički obračun. Uvrede i pretnje su se nizale, a prvi je kontrolu izgubio Filip Car koji je Dejana gađao flašom u glavu.

Da bi drama bila veća, Dalila je u jednom trenutku prišla Dejanu koji je bio u spavaćoj sobi i počela da ga udara pesnicama i nogama u glavu. Obezbeđenje je momentalno reagovalo i tom prilikom je sprečen veći incident.

O ovim događajima na svom Instagram profilu oglasio se Dejanov rođeni brat, David Dragojević koji, u periodu iza nas, podržava svog brata i putem gorepomenute društvene mreže pruža nesebičnu podršku svom bratu. On je okačio crnu fotografiju na kojoj je pisalo:

- Junac, rokaj svinje dok su u blatu - napisao je David, pa je uz to zakačio i pesmu Miloša Bojanića ''Kućo moja''.

Na ove skandale nije ostala imuna ni bivša jetrva Dalile Dragojević, Aleksandra Subotić.

- A šta da ti kažem? Mislim da je Dalila upropastila svoj život, da je pogrešila sve što je mogla i na neki način žao mi je nje. Mislim da će mnogo da pati kad izađe iz rijalitija, ne zato što je ostavila Dejana, nego zbog načina na koje je to uradila. Sve što radi je pogrešno, oko nje su pogrešni ljudi, povlači pogrešne poteze. Agresija i sve ostalo joj ne priliči, u šoku sam i dalje - govori Aleksandra za Informer i dodaje:

- Dejan je vrlo pametan. Način na koji dozivljava sve ovo je stvarno za pohvalu, vidi se da ga boli ali igra kao niko do sada. On je poslednji koga je trebala u životu da udari.

Na pitanje da li ona ima pravo da mu zameri bilo šta, nakon što ga je javno prevarila i ponizila Aleksandra je bila vrlo oštra.

- Apsolutno ništa, nema prava da mu zameri bilo šta, nema prava da ga vređa! Izdala je čoveka koji ju je voleo. Trebala je da mu se izvini i bude iskrena prema njemu od početka. Što se tiče udaraca tiče, mislim da ga to najmanje boli od svega što mu je uradila. On je na neki način sada njeno ogledalo. Svaka uvreda, potez, sve što mu uradi ružno se vraća njoj - zaključila je Aleksandra.

Video: Majina surova ispovest: Dalila će grebati na kapiju, dobiće šta zaslužuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA