Haos u Zadruzi! Dalila tukla muža i ljubavnika, obezbeđenje je jedva odvuklo

- Je*em li vam mamu, oni se jedan drugom izvinjavaju, od mene prave ku*vu - vikala je Dragojevićeva na Filipa i Dejana

  • 29
Dalila Dragojević Printskrin: Youtube/Zadruga Official

U toku emisije na zadrugarskom radiju "Amnezija", Bane Čolak razgovarao je sa Dalilom Dragojević i Saletom Luksom, a zbog jednog komentara nastao je opšti haos.

Naime, Sale Luks prokomentarisao je poslednje događaje, tačnije to što je Dalilin ljubavnik, Filip Car, pružio ruku njenom suprugu i izvinio mu se.

- Car je došao da se izvini Dejanu i da mu pruži ruku. On se jeste promenio, ali vidi se da su imali sukob - rekao je Luks, a onda je Dejan Dragojević uleteo u prostoriju.

- Ja moram da prekinem ovo manupulaciju, stvar je u tome što ona pominje sve što se desilo. Nismo ni on ni ja ostali dužni jedan drugom, ona pravi konflikt gde ga nema. Meni je Car pružio ruku zbog nekih drugih stvari, ona od sebe pravi žrtvu, i nemoj da me spominješ više, ona bolje da kaže šta je uradila - rekao je Dejan kada je Dalila krenala da ga udara.

- Je*em li ti mamu, pi*ketino - vikala je Dalila kada je Car ušao, a oni su odvojili Dalilu od Dejan, pa je ušlo i obezbeđenje.

- Za sve si u pravu - rekao je Car Dejanu, a onda je Dalila pobesnela.

- Je*em li vam mamu, oni se jedan drugom izvinjavaju, od mene prave ku*vu - vikala je Dragojevićeva na Filipa i Dejana, dok ju je obezbeđenje odnosilo.

Nakon brutalnog okršaja koji se dogodio, kada je Dalila Dragojević nasrnula na Dejana i Filipa Cara, u pratnji obezbeđenja Dalila se vratila u Belu kuću i nastavila da psuje bivše momke:

- Je*em vam mamu u pi*ku! Smećari jedni odvratni, da li ovo treba da se dešava?! Nećeš ostati ovde, pi*ko jedna! Puši*eš ku*ac umesto te cigare, ja ti kažem! Što pre da stignu papiri, da se rešim ovog go*neta! Meni će oni da se use*avaju u život, je*aću mu mamu! Podržavaju se dva go*neta, eto šta sam dočekala. Uništiću ga, sve sam mu obezbedila, kupila mu auto, sve ja! Zube ću mu polomiti - vikala je Dalila na sav glas.

- Tek ćeš biti žrtva! - poručio joj je Car.

Video: Dalila išamarala Cara, a onda mu porazbijala parfeme: Neviđeni haos u Zadruzi 5

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    17. novembar 2021 | 17:36

    Kako si se zaigrala sad nastavi da igras .Ja mu kupila ja mu obezbedila ja ja ja .E vidoko si letela i dobila sto si zasluzila.Babo je ponosan na tebe!

  • cc cc

    17. novembar 2021 | 18:07

    Daj bre bise prestanite da pominjete i pisete o nekim nebitnim likovima. Cim otvorim novine , odmah naslov o nekakvoj Dalili , dosta bre vise!

  • Nena

    17. novembar 2021 | 17:55

    Dejan me bas prijatno iznenadio.Mislila sam da je slabic a vidim da to uopste nije.Dobar je rijaliti igrac.Dudlila se ovde gadno zeznula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA