≫ 

Taki progovorio o odnosu Careve porodice i Maje: Čula se sa Filipovim ocem, oni lažu!

- Moram reći, sve što Maja trenutno govori je istina. Ja sam bio svedok kada je zvao Filipov otac, sestra i Bruno - rekao je on

  • 1
Filip Car, Maja Marinković, Taki Marinković Printskrin: Instagram/majamarinkovic, Foto: Nikola Tomić

Maja Marinković žestoko se sukobila sa porodicom Filipa Cara tokom emisije ''Gledanje klipova'' nakon što je do nje došla informacija da oni demantovali da su sa njom bili u kontaktu dok je bila u spoljnom svetu.

Do karambola je došlo kada je Ermina Pašović objavila je prepisku sa Carevom sestrom Dinom u kojoj ona tvrdi da sa Marinkovićevom nije imala kontakt.

- Samo da znate da se ja nikad nisam čula sa Majom. Ona je zvala našu sestričinu iz Srbije. Niđe veze, pišu mi ljudi da nešto lupeta - istakla je Dina, a prenosi.

Nakon toga oglasio se i Taki koji je demantovao ove tvrdnje.

- Moram reći, sve što Maja trenutno govori je istina. Ja sam bio svedok kada je zvao Filipov otac, sestra i Bruno. Ovo što je navela u emisiji je sve istina i to tvrdim! Trenutno nemam dokaze kod sebe, jer mi Majin telefon nije tu, ali ću uskoro to dokazati. Maja Marinković govori istinu! - naveo je Majin otac ali nije imao nikakve konkretne dokaze o tome u prilog prenosi Pink.rs.

Nakon žestokog skandala za crnim stolom, i demanta Filipove sestre, oglasio se i admin Carevog zvaničnog Instagram profila, i otkrio da Careva rođena sestra nikada nije upoznala Marinkovićevu.

- Nadamo se da se posljednji put mešaju realan život i rijaliti šou. Ajmo redom, Maja se sa rođenom sestrom nije čula. Možda je sa rodicom ako ih je Filip upoznao u Beogradu, a u Srbiji je to sve "sestra". Filipovi prijatelji su se čuli sa Majom, sa kojom su se i upoznali u Beogradu. Niko iz užeg kruga nije nikada, niti će ikada vređati i omalovažavati Filipove bivše, trenutne i buduće ljubavne izabranice. Isto tako neće javno iznositi mišljenja, niti davati blagoslove. I posljednje, ali ne i manje važno zar zaista misle da će Filip plesati kako mu se svira? Mi vani znamo da to tako ne ide. Pozdrav od L&M, Tim Filip - piše admin na zvaničnom Instagram profilu Filipa Cara.

Video: Telegraf u selu Filipa Cara! Porodica se krije, prijatelji kazu: Majka i sestra ne prihvataju Dalilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strelac

    26. novembar 2021 | 14:52

    Takvi kao on su nam... Što pre nazad u svoje selo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA