≫ 

Miljanina šok ispovest o Marinkoviću i haosu u porodici: Sina gledam kao brata

- Mama mi je govorila da ću detetu navući traume, maksimalno sam imala poverenja u mamu, ona je onda odnela krevetac u sobu kod nje i Siniše - rekla je Miljana

  • 2
Miljana Kulić

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana Kulić poverila se fizeru u salonu lepote u Zadruzi i otkrila nepoznate detalje svog života o kojima do sada nije pričala čak ni u Zadruzi. Onase dotakla Željkovog rođenja, veze s Ivanom Marinkovićem, početka sa Zolom i loših odnosa njega i njene porodice.

- Ja sam sa Zolom tri godine. Kad sam se porodila Željka sam čuvala skroz sama... Kad sam ga dojila, Željko se zagrcnuo jer mi je nadošlo mleko, i od tada imam neverovatne strahove. Nisam smela da spavam s njim u sobi, dobila sam fobiju...bio je crven sav i nisam smela više da ga dojim - rekla je Miljana.

- Dobila sam dete, a imala sam osećaj kao, ne da nije moje dete, nego kao da mi je brat. Nestvarno mi je bilo da sam postala majka, a do juče sam ja bila beba. Kao da sam sanjala i kao najlepša bajka, strah te da prihvatiš tu najveću životnu ulogu. I od tada kreće postporođajna depresija, od tog Željkovog davljenja. Jedno tri minuta su ga oporavljali mama i tata, ja sam mislila gotovo - ispričala je Kulićeva i dodala:

- Tata dolazi po mene, a ja nervni slom. Plačem na ulici, sedim na trotoaru... Tata me nagovori nekako, dođem kući i od tog nekog straha sve porazbijam u kući, opšti haos koji me koštao jedno 10.000 evra najmanje. Mama mi je govorila da ću detetu navući traume, maksimalno sam imala poverenja u mamu, ona je onda odnela krevetac u sobu kod nje i Siniše.

- Da se vratim na Zadrugu 2, uđe Zola 19. novembra, mama i Željko u apartmanu, ja ostavljena i ponižena, omalovažena od onog Ivana Marinkovića, ostavljena, a nikad nisam bila ostavljena pre toga. Stvarno sam ga volela... On je meni obećavao kule u gradove. Ostala sam trudna, on počeo da pije, počeo da me šutira u rijalitiju, ja sve radila da budem diskvalifikovana... Voditeljka mi nije verovala u rijalitiju da sam trudna, psovala sam i vlasnika i sve, ali ne vredi - rekla je Miljana.

- Zola je došao u studio i pričao kako mu se ja sviđam, da sam rođena kad i njegova majka, da mu se sviđa moj stav, fizički izgled. Smatram da sam tipovana od strane njega i njegovog menadžera. Dopao se i on meni, bio je skroman, povučen, videla sam dobrotu u njegovim očima. Međutim, on je sve folirao, moja majka ga je pročitala za mesec dana... Moja majka i on su se posvađali, moja majka nije bila za tu vezu - ispričala je Miljana.

Video: Pala sam u zoru, pala: Miljana, naravno, zapevala na svom rođendanu, uz pratnju ovog pevača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. novembar 2021 | 17:57

    Jadno dete,kad poraste mozda ce da ga gleda kao i decka pa ce morati da bezi od nje.

  • rakikavasaki

    28. novembar 2021 | 19:51

    Sami pojacati dozu lekica ako uopste postoji terapija za tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA