≫ 

Dalila odlučila da ostavi Dejana na miru, a jednoj zadrugarki sprema osvetu

- Dabogda uspeo svugde - rekla je Dragojevićka za svog bivšeg muža

  • 6
Dalila Dragojević

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dalila Dragojević je sa Markom Đedovićem komentarisala odnose sa Filipom Carem i Dejanom Dragojevićem.

- Razmišljam koliko sam se ponizila...On meni posle svega, priđe sinoć i kao jel možemo da razgovaramo, ja mu odgovorim klimanjem glavom, on me opet pita, ja mu opet isto i na kraju mu kažem ne! Zamisli ti - rekla je Dalila.

- Ma ja sam shvatio da ima i mnogo gorih od tebe...Sinoć sam pričao sa njima, vraća se on, a ti radi šta hoćeš - rekao je Đedović.

- Ne kapiram šta je mislio da će biti, na tronu - rekla je Dalila.

- Ne znam, još uvek se svi maskirate...Sinoć si slagala da ne bi pričala sa njim, pitanje je da li želiš - rekao je Đedović

- Trebalo je Stefana da slušam od samog početka, lepo me je pitao, šta ima da ti kaže on sada. Izvređao te je i ostalo. Nekad sama sebi kažem da ne odgovaram na prozivke, jer ne volim te niskobudžetne svađe - rekla je Dalila.

- Znaš šta, Dejan i Dalila su isti ljudi, samo što je ovaj pritajeno kvaran a ova je javno...Dalila je kao partner ne dao Bog nikome, ali kao drug nije tako. Dalila je*e majku Aleks samo zato što voli Matoru, pa je to odraz toga - rekao je Đedović.

- Onu ću da je**m samo zato što mi je glumila drugaricu, Rešićku. Rekla sam joj sinoć sve to - rekla je Dalila.

- Mislim da nije bila iskrena kada je sada Cara odbila za razgovor, jer je ona od Dejana tražila razgovor...Tvoja greška, što gubiš sebe - rekao je Đedović.

- Pa htela sam da se promenim zbog njega - rekla je Dalila.

- Onda je Dejan meni rekao da je jedina stvar koju ti ne možeš sebi da oprostiš je njegov uspeh u životu i ja tvoj razgovor sa njim smatram putu ka njegovom totalnom uništenju i tvojoj mržnji prema njemu. On je meni rekao da ti ne možeš da se pomiriš sa tim i da je tebe strah da on ne uspe negde - rekao je Đedović.

- Dabogda uspeo svugde, jao...Ne želim posle te priče ni da razgovaram sa njim, eto mu uspeh. Ja ne razumem svoju ličnost ni sebe ne razumem, sve u rijalitiju ide preko mojih leđa - rekla je Dalila.

Video: Dejan i Dalila potpisali papire za razvod: Stavljena tačka na brak posle preljube

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXXL

    28. novembar 2021 | 21:42

    Koja paćenica. Napravila šta mu je napravila i sad velikodušno izjavljuje da je odlučila da ga ostavi na miru. Neka se pokrije ušima i ćuti.

  • .....

    28. novembar 2021 | 22:36

    Mnogo je ružna.

  • Zlatka

    28. novembar 2021 | 21:47

    U Zadrugu poslati bus pa sve da ih odveze u Lazu. Tamo svi imaju dijagnoze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA