Lepi Mića držao predavanje Dejanu da se kloni bivše, a onda se pojavila Dalila i umešala

- Čudno mi je da živim u kući sa osobom koju sam ja povredila - rekla je Dalila

  • 2
Dalila Dragojević, Lepi Mića, Dejan Dragojević Printskrin: TV Pink

U trenutku kada je Lepi Mića objašnjavao Dejanu Dragojeviću da je po njega pogubno da bude prisan sa bivšom ženom, ona se pojavila u pabu i pridružila im se, što je mnoge iznenadilo.

Mića je uspeo da odbrusi Dalili, koja se trudi da bude što bliže Dejanu.

- Idem, nisam ja u ovoj temi - odlučila je Dalila.

- Ne, ne, ti si baš u ovoj temi. Ja sam mu rekao da je za njega pogubno da bude dobar sa njom. Vidiš, ona je osuđena za to što je uradila tebi, za to je dobila raskid. Dala je sve za ljubav sa Carem, on je ispao džukela prema njoj. I onda je vređa najstrašnije, to su bolne teme - poručio joj je Mića.

Podsetimo, Dalila je imala ispovest ispred Drveta mudrosti, kada je priznala svoje emocije prema Filipu Caru.

- On je mnogo loš čovek, ja ne mogu da ugasim svoje emocije preko noći, ali se trudim da budem pozitivna, osećam se čudno i ludo. Mateja mi rekao da ću sve pare dati na lečenje. On mene vređa, a juri Maju. Čudno mi je da živim u kući sa osobom koju sam ja povredila, i koja je mene povredila, a njima sam ja kriva za sve - rekla je Dalila.

Video: Lepi Mića otkrio koliko novca zaradi od učešća u rijalitiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    29. novembar 2021 | 23:30

    Da se ne lažemo, neočekivano ostavljanje Dalile od strane Filipa na duže staze njoj može doneti samo korist... Elem, ne znači da se neće pomiriti čim ovom dosadi Maja i njene ''bubice'', do kraja rijalitija ima skoro 8 meseci i do finala mogu još mali milion puta spanđati se i raskinuti (svašta se može izdešavati za taj dug period) ali da je ostala sa Filipom, bila bi na još većem dnu zbog nastavljenih rasprava i skandala i to sve pred bivšim mužem... Ima priliku sada da se iskupi i pokaje za ono što je Dejanu na onakav način priredila i da se koliko-toliko izdigne iz moralnog blata u koji je svojevoljno upala (ako je to ikako moguće), da nastavi gledati svoja posla i bez previše patnje za Dejanom i Filipom jer narod ne voli patetiku, jednostavno da se pravi kao da njih dvojica nisu tu. Ona dobro zna kako od sebe napraviti žrtvu jer je tanka linija između omraženja i sažaljenja, bude li ''vukla konce'' pametnim potezima, do kraja može veoma lako stvoriti sliku o sebi kao o ucveljenoj devojci koju je bivši muž nakon njene prevare odbacio a ljubavnik ostavio zbog bivše cure te može vratiti deo svojih ličnih fanova i onih koje je imala sa Filipom (njeni zajednički koje je imala sa Dejanom su, logično, uglavnom prešli na Dejanovu stranu), čak i mnoge žene se mogu poistovetiti sa njom koje su bile u istoj ili sličnoj situaciji. Tako da, uz javno traženje oprosta i u slučaju da do finala bude sama bez većih grešaka, mogla bi se visoko plasirati, možda čak i u top 5!

  • Dragica

    30. novembar 2021 | 00:35

    Elem🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA