Dalilin bivši objavio šokantne prepiske, pa zapretio: Objaviću snimke na kojima pokušava da me jaše

- Neće meni bolesnici zaluđeni rijalitijem pisati da sam silovatelj - napisao je Ademir

  • 2
Dalila Dragojević Ademir Peleš

Foto-montaža: Nikola Tomić, ATA Images, Printskrin: Instagram/ademirpeles

Ademir Peleš oglasio se nakon što je Dejan Dragojević u Zadruzi otkrio detalje odnosa Peleša i njegove bivše supruge Dalile Dragojević.

- To što je bilo sa Peletom, nije s*ks, nego da vuče drugu traumu. Niti sam rekao da je after devojka, niti bilo šta. Ono na šta sam aludirao je druga stvar. Stvar koju joj je Pele uradio je mnogo gora i mnogo burnija nego što mislite. A ja sam sve pričao na osnovu Irmine priče - pričao je Dragojević, a Peleš se oglasio na Instagramu i objavio prepiske sa Dalilom:

- Pozdrav za Dalilu Mujić ex Dragojević, umetničko Moreno, koja je upravo izjavila da ima "traume" od mene.... nadam se da su to te traume - napisao je Peleš uz navodne prepiske na kojima ga Dalila poziva u provod u Sarajevo i izjavljuje mu ljubav.

Peleš je zapretio i snimcima iz jednog kluba na kojima ga Dalila, kako tvrdi, jaše:

- Neka me dotična Dalilica još jednom prozove izbaciću snimak sa kamera iz kluba koji čuvam za specijalnu priliku kako u alkoholiziranom stanju pokušava da jaše po meni. Neće meni bolesnici zaluđeni rijalitijem pisati da sam silovatelj - napisao je Ademir, koji je takođe bio deo "Zadruge 5", koju je usled povreda koje je zadobio od udarca Filipa Cara, morao da napusti.

Video: Najžešći haos Maje i Cara do sada: Ona ga hvatala za vrat i davila, on se udarao pesnicama po licu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA