≫ 

Pomahnitala Dalila lomila sve pred sobom, histerisala zbog Dejana i Martine: "Napraviću masakr!"

- Preko mojih leđa ćeš se vaćariti, a za stolom ćeš pričati da sam ja ta koja radi sve loše. Od mene pravi najgoru - urlala je Dalila

  • 3
Dalila Dragojević Printskrin: TV Pink

Dalila Dragojević napravila je haos i lomila je sve pred sobom nakon saznanja da se njen bivši muž Dejan Dragojević zbližio sa Martinom.

Kada je Dejan poručio da je spreman za novu ljubav, Dalila je počela da histeriše, lomi po rijalitiju i preti da će pobiti sve i napraviti masakr ukoliko je ne puste da izađe iz "Zadruge 5".

- Pusti me, pusti me, pusti me! Hoću da idem kući odavde! Momentano da me pustite, ubiću nekog. Odmah! - vikala je Dalila dok su zadrugari i pripadnici obezbeđenja pokušavali da je smire.

Međutim, ona je uspela da se otme, pa je nastavila da lomi prozore po dvorištu imanja. Dalila je vrištala, a onda je počela i da plače.

- Sklonite se, hoću kući. Sklonite se od mene. Neću ostati odve ni sekunde. Ukoliko me ostavite ovde, ubiću nekog ovde - rekla je Dalila, a kada se malo smirila objasnila je zbog čega je pobesnela.

- Jesam luda, e sad ću biti luda do kraja. Čupa me obezeđenje kao da sam ja nekog ubila. Ako me ne puste, ja ću napraviti masakr! Tu će Dejan da mi priča o emocijama, a ovako će da radi druge stvari. Reši se mene pi***, pa pravi novu priču. A ne preko mojih leđa. Preko mojih leđa ćeš se vaćariti, a za stolom ćeš pričati da sam ja ta koja radi sve loše. Od mene pravi najgoru. Umesto da kaže: "Ova ku****** me ne zanima od kada kada je uradila to, to i to". Kraj! Ideš dalje. A ne pričaš o svojim osećanjima - rekla je ona.

- Zbog čega praviš sr***? Kreni sa mnom - pitala ju je Matora.

- Neću, hoću kući! Neću više! Hoću kući! - urlala je Dalila.

- Smiri se - nastavila je Tomićeva.

- Oni će meni da prave začkoljice i da mi se smeju iza leđa... Budem li se vratila u kuću, napraviću lom. Neće više biti Dalile - nastavila je da histeriše Dragojevićka.

Video: Urlici, zapomaganje i pretnje: Dalila u napadu bezumlja lomila prozore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA