≫ 

Janjuš isprozivao Cara i Maju, ona odbrusila: Uplatio si 30.000 dinara i ostavio me kao klošarku

- Neću da pričam o ovoj (prim. aut. Maji), koja je tragedija svih tragedija. Filip Car je najveći licemer prema meni - rekao je Janjušević

  • 0
Marko Janjušević Janjuš, Filip Car, Maja Marinković

Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sukobili su se tokom glasanja za najvećeg licemera u Zadruzi, kada je Janjuš isprozivao nju i njenog dečka Filipa Cara.

- Irma, nisi licmerena, ti si najomraženija. Nemaš ni jednu dobru osobinu. Ono što je Dalila, ti si omraženija od nje. Gruja stigne mu slika, a on kaže da nema nikakva osećanja. Posle sat vremena kaže da ga je prošlo. Mina isto, budaltina - rekao je Janjuš.

- Ova Maja se bar borila, ti si mutava kao pokisla kokoška. Neću da pričam o ovoj (prim. aut. Maji), koja je tragedija svih tragedija. Filip Car je najveći licemer prema meni. Puštam i neću da se mešam. Maja prema meni, baš iz razloga što je čovek rekao kako se ponašala dok smo ona i ja bili zajedno -ispričao je Janjuš.

- Ti nemaš pravo glasa nakon svega što si mi uradio. Ja vidim tvoji dobru nameru kad su naše svađe u pitnaju, ali uradio si mi gore stvari. Kad si mi uplatio 30.000 i ostavio me kao klošarku, ispao si najveći licmer - ubacila se Maja.

- Kako da ne, neka bude, ne zanima me. Na trećem mestu je Dalila, ajde što je uradila šta je uradila, ali da posle svega neko drugi bude kriv i da ima opravdanje da i dalje pljuje njega, nikad mi neće biti jasno. Baš juče jedna situacija i govori mu šta on njoj radi, nisam video u životu - rekao je Janjuš.

Video: Filip Car i Stanija potvrdili da je Maja abortirala Janjuševo dete: On se tada slikao s Anom Korać

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA