≫ 

Najstrašnije scene do sada! Miljana štiklom rascepala Zoli glavu dok je spavao, krv mu lila niz lice

- Sada je štiklom a sledeći put će biti nožem - vikala je Miljana dok su je šokirani zadrugari gledali u čudu.

  • 0

Miljana Kulić nakon niza sukoba sa Zadrugarima i tuče sa Deniz Dejm obračunala se i sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom kom je razbila glavu štiklom dok je spavao.

Ona je ušla u gardarober i uzela svoju cipelu sa viskom potpeticom. Prošla je kroz spavaću sobu i i došla do kreveta u kojem je Zola spavao, njen bivši momak.

Miljana je krenula da udara Zolu cipelom po glavi. Od siline udarca Čoliću je krenula krv koja se slivala niz lice dok je pokušavao da se odbrani. Obezbeđenje je uletelo u sobu kako bi zaštitilo Čolića ali kasno, glava mu je već bila razbijena.

Uprkos tome što je dečku razbila glavu Miljana se nije smirivala. Ona je nastavila da preti Zoli i da ga krivi za probleme koje ima u porodici.

- Sada je štiklom, a sledeći put će biti nožem - vikala je Miljana dok su je šokirani zadrugari gledali u čudu.

Miljana je nakon toga izašla u dvorište, zapalila cigaretu i povikala:

- Ubiću ga i na zadovoljstvo i na dostojanstvo pa će otići tamo gde muu je mesto. Ovog čoveka ću ja da ubijem. Ja dok ga ne ubijem ne izlazim odavde a onda idem ili u zatvor ili u ludnicu gde treba - rekla je ona dok ju je obezbeđenje šokirano posmatralo da bi odmah nakon izgovorenih pretnji preuzela ulogu žrtve.


- Moj otac ima rak grla, metastazirao mu je na pluća, moja majka je imala rak krajnika metastazirao joj je na limfnoj žlezdi - vikala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA