Dejan se izvinio Dalili, ona tvrdi da ga nije omađijala: "Nisam kriva što mi oprašta"

- Jako mi je glupo što sada ispada da ja imam neke moći, vršim opsesiju nad nekim... - rekla je Dalila

  • 4
Dalila i Dejan Dragojević Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dejan Dragojević nakon pomirenja sa bivšom ženom Dalilom Dragojević, koja ga je prevarila sa Filipom Carem, izvinio se Dalili zbog čega su rijaliti učesnici, ali i gledaoci šokirani.

- Koje supermoći i magije poseduješ, kada možeš muža da nateraš da ti se izvini za to što si ga prevarila? Koja je tvoja tajna? - glasilo je pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca".

- Nije se za to izvinio, izvinio se za stvari koje je govorio, a lagao o meni - pričala je Dalila.

- I za ono što je bilo da sam je ponizio - rekao je Dejan.

- Nije mi se izvinio za ono šta sam ja uradila, nego on šta je uradio, kao i ja njemu. Osvrnuću se i na prethodno pitanje, drago mi je da smo došlo do toga da sam bila opsesivna prema Filipu. Jako mi je glupo što sada ispada da ja imam neke moći, vršim opsesiju nad nekim, ne mogu da komentarišem te stvari. Nisam ja kriva što mi neko oprašta - dodala je Dragojevićka.

- Njoj se Car izvinio za uvrede, pa isti dan i Dejan, a još uvek nije došlo do javnog izvinjenja nje prema Dejanu. To je baš uspeh. Ona nije tražila to od njega, ali je nekim svojim postupcima dovela do toga da se na sve to Dejan izvini - rekla je Sandra Rešić i dodala:

- Ona je u ogromnom šoku što se uopšte ovako i odvija situacija sa Dejanom. Zbog njenog šoka, vrlo je opravdano što mu ne veruje i što ima dozu sumnje i što igra dvostruku igru. Mislim da je njen šok sada veći nego što je bio njegov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    23. decembar 2021 | 17:58

    Hodnik zapis čuda stvara

  • DARKO 100%

    23. decembar 2021 | 18:23

    Najbolje se nikad ne mesati u privatne ljubavne zivote i probleme,jer mozes na kraju da ti ispadnes kriv i gubav,njihova emocija njihova stvar,njen ducan njena stvar

  • blazo

    23. decembar 2021 | 18:34

    Ne ih vise publikovati i zavrsena beda od tih jadnih ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA