Biljana se srušila kada je videla sina krvavog: Odmah krenula u bolnicu da ga nađe

Dejan Dragojević doživeo je nervni slom zbog bivše žene Dalile Dragojević i njenog ljubavnika Filipa Cara nakon čega je sebi isekao glavu i završio u lokvi krvi

  • 6

Dejan Dragojević nakon brutalnog sukoba sa Filipom Carem i Daliom završio je sav u krvi kada je lomio glavu o staklo i zid.

Ove scene krvoprolića najviše su potresle njegovu majku Biljanu Dragojević, kojoj se slošilo zbog sina.

- Biljani se slošilo kad je videla šta se dešava! Srušila se kad je videla sina krvavog! Odmah je sa porodicom izašla iz kuće i uputila se u bolnicu da ga nađu. Ne mogu da veruju šta je uradio, tresli su se sve vreme - kaže izvor "Blica".

- Rešeni su svi da ga dozovu pameti, ne mogu da dozvole da se ovakve stvari ponavljaju. Biljana se najviše uznemirila, nije lako kad vidiš rođeno dete da ima takve lomove - dodaje izvor.

Podsetimo, Dejan Dragojević doživeo je nervni slom zbog bivše žene Dalile Dragojević i njenog ljubavnika Filipa Cara nakon čega je sebi isekao glavu i završio u lokvi krvi.

Zadrugari i gledaoci kraj malih ekrana bili su šokirani najjezivijom scenom u istoriji rijalitija, a mnogi pišu Dejanovoj majci, Biljani Dragojević, da izvede sina iz Zadruge i spasi ga.

dejan dragojević

Video: Porodica Dragojević konačno na okupu: Dejan i majka Biljana lili suze, David tešio brata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    14. januar 2022 | 09:27

    Spasi ga zeno dok je vreme,coveku stvarno nije dobro!

  • OVO JE NAJGORA ZADRUGA!

    14. januar 2022 | 11:39

    OVO JE NAJGORA ZADRUGA! Krvavo Zolino lice,krvavo Carevo lice,evo sad i Dejan! Ne znam koliko vise ova Zadruga ima smisla da se emituje?

  • Lena

    14. januar 2022 | 12:05

    On lupa sebi glavu,ruke,noge.Maja tukla cara i opet ulazi.Pustite ga par dana kući da sve vidi i sagleda pa neka uđe ponovo ako hoće.Možda porodica uspe da ga urazumi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA