≫ 

Dalila uhodi Dejana i provocira: "Car je jedini bio uz mene kada mi je bilo teško"

- A drago ti je što ti je prišao neko ko ti je j*** mamu - rekao je Dejan

  • 2
Dalila, Dejan Dragojević

Printskrin: TV Pink

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su u garderobru započeli razgovor o njihovom odnosu, koji je potencirala Dalila, u želji da ispita na čemu su sada i kako će funkcionisati njihov odnos nadalje.

- Na kapiram, da li možeš da mi kažeš sada. Nemoj sada da zabijaš glavu u stvari. Znaš kako je to bilo, ceo dan nisam mogla da se smirim, tražila sam te i pitala gde si. Đedović mi je rekao da imaš tri kopče. Mislila sam da ćeš otići kući. Ja sam se smirila i rekla svima na nominacijama da ćeš doći da si dobro, ležem da spavam, znala sam kada sam dođi, mene budi Dino, kaže mi da si tu. Ja ulazim u pušionicu, ti meni kažeš dobar dan. Ja sam kriva što se to desilo, štipala sam te zbog piva - pričala je Dalila.

- Ja sam se s**** da sam novi zadrugar - pravdao se Dejan.

- Kada sam shvatila šta se desilo i videla šta imaš na glavi, počela sam da lomim staklo, i onda si i ti počeo. I izveli su nas. Skontala sam da ti sa mnom ne želiš komunikaciju - rekla je Dalila.

- Ti spominješ indirektno Davida i mamu. Meni su sutra dan stigle stvari da bih imao šta da obučem. Ti si bezobrazna. Da li ti misliš da si ti normalna, posle sve što si uradila da vidi. Čuo sam da si ga stiskala za ruku i onda od tog silnog besa ja sam pokušao da te sklonim - rekao je Dejan.

- Da li znaš da je Car jedini došao kod mene sinoć kada mi je bilo teško. Dao mi je savete, ja se vraćam u krevet, kosa mi otpada. Ja hoću da budem uz tebe, a da ti pomognem, ali vidim da ti možeš sad da se snalaziš. Drago mi je što si se ti prosvetlio, došla sam ovde da pričamo normalno. Ponašaću se kao da nikada nismo bili zajendo. Želim ti svu sreću, drago mi je što si se ti obradovao za te neke sitnice, a meni prebacuješ što mi nisu poslali ništa za Novu godinu - govorila je Dalila.

- Sad ću ti reći nešto, ja sam do Nove godine nešto pokušavao, ali me ti guraš, i tako dalje. A drago ti je što ti je prišao neko ko ti je j*** mamu. Meni si prebacila za paketić, ti mene opet napadaš u pušionici, neko te vređa i unosi ti se u facu, a ti stojiš mirno. Ja sam Matori rekao da ti napravi nešto da jedeš - pričao je Dejan.

Video: Krv lipti na sve strane, najjezivija scena u Zadruzi: Dejan razbijao čaše o glavu, isekao se ceo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smehotres

    17. januar 2022 | 00:54

    Dosadili ste i Bogu i narodu,Bože mi oprosti,al stvarno bilo bi greota i u ludnicu da vas prime. Ni za tamo više niste

  • Skids

    17. januar 2022 | 07:11

    Ako su ovo dvoje normalni evo desam oboje na kapiju pa kod psihijatra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA