Dalila i Car sve bliži! Priznala mu šta oseća, pa otkrila ima li nade za pomirenje

Nekadašnji ljubavnici opet su bliski

  • 3
Filip Car Dalila Dragojević Dalila i Filip / Printskrin/Youtube/zadrugaofficial

Dalila Dragojević i Filip Car ponovo su postavljeni za potrčke od strane ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka. Njih dvoje su se našli u izolaciji a Dalila mu je konačno otvorila dušu i priznala svoja osećanja.

- Ja sam sve istrpela zbog tebe, a osetila sam kako te gubim, nije mi bilo lako. Sve sam osetila, sve tvoje ogrebotine, mučenje. Osetila sam tvoj se*s sa Majom pored mene, ja nisam htela da te ometam,ne znaš kako mi je bilo. Da ne pominjem kad mi je počela depresija, a onda mi je Dejan prišao i rekao da podignem glavu i kako sam ja njegova, meni je to značilo jer znam da me voli. Desilo se mnogo toga i meni i njemu, svesni smo da ni o ni ja nismo preboleli neke stvari. Ja ne znam šta mi je, imam košmare, dešavaju mi se užasne stvari, da ne pominjem s*** i pogled mog oca, jer ja to nikada nisam imala u rijalitiju. Nije mi svejedno, ne znate kako se ja osećam. Spava mi se, vukla bih se u bademantilu, nije mi do ljudi - rekla je Dalila.

- Ali meni nije jasno, on nije normalan, to njegovo ponašanje - rekao je Car

- Nije ni njemu lako, on je gledao klipove, nije mi bilo lako, njegovo skakanje u bazen, njegovo ponašanje, isto mi je bilo kada sam gledala tebe sa Majom izgrebanog. Ne znate vi kako sam se ja osećala - rekla je Dalila.

- Ti bre i sada pucaš zbog mene, ti si se zaljubila, a ja sam i dalje veliki problem u glavi, ja sam toga svestan - govorio je Car.

- Ti si meni problem jer se desilo to sa tobom - dodala je Dalila.

- Ja ću ti reći kako jeste, a ti me slaži, tebi sam ja problem iz drugih stvari - rekao je Car.

- Filipe ja nisam zaljubljena, mene boli na koji sam način ostavljena. Ti si mene isekao totalno - dodala je Dalila.

- Ti mene više ne voliš - upitao je Car.

- Ne volim te, ne vidim sebe pored tebe, a Dejana volim, on se trudio oko mene. Volim ga - dodala je Dalila.

- Ja mislim da ti njega ne voliš kao muškarca, a kažeš da si sa mnom završila u svojoj glavi. Ali ako ne voliš Dejana kao muškarca, nemoj da osećaš ljubomoru, ti moraš sebe da središ - rekao je Car.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA