≫ 

Dalila žestoko o braku sa Dejanom: Doživela sam kataklizmu, ne želim da čuvam uspomene

Ne mogu da se oporavim - rekla je ona.

  • 6
Dejan Dragojević, Dalila Dragojević Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tokom emisije "Radio amnezija" Dalila Dragojević imala je izlaganje tokom kog je žestoko govorila o svim ljubavnim brodolomima sa bivšim mužem Dejanom Dragojević i bivšim dečkom Filipom Carem!

- Već dva dana mi se dešava kataklizma. Želim prvo da ti se izvinim za sve uvrede prvo koje sam ti izrekla. Dva dana sam jako loše, u izolaciji sam provela dosta vremena, mislim da mi više nije potrebna. Prvu noć sam mu ispričala sve i svoja osećanja, on je rekao da će biti tu, ja sam mu rekla da ne želim takav odnos, zamerio mi je to. Kaže mi da mu namećeš grižu savest. Ima dosta nesuglasica, isto tako se desilo i sa Dejanom kada je stigao u kuću.

- On je meni onako poslovno rekao dobar dan, a ja zahtevala da izađem, nisam znala šta je sa njim, mislila sam na najgore. Posle sam mu prišla i pričali smo normalno dok nije došlo do izolacije. Sinoć mi je rekao da sam ja od*ebana od strane Filipa, poslao je Đedovića da podelimo novac, ja mu kažem što to sada kada znam da ima novca, on kaže da neće drugi da troše njegov novac. On se okrenuo i rekao da ću završiti sa novčanicom u nosu, a onda napao i Filip izvređao me i ajde to slušaj ovo. U ponedeljak je Dejan od mene tražio lek za želudac i ja mu kažem idi uzmi, a sutra dan šalje Đedovića.

- On je samo hteo da izazove reakciju jer me poznaje. Dolazi do situacije da tokom Nenadovog izlaganje se Dejan grli sa njim i kao solidarišu se i on kaže Irmi da ne kaže da je u pabu. On je mislio da ću ja doći tamo ali nisam. Danas je rekao kako sam ja njemu ostavljala čokoladice i poruke u garderoberu, ja sve prihvatam ali ja tek sada shvatam sa kim sam imala posla. Ja mu želim sreću, sve izlazi na videlo. Govorili su da ja prebacjem loptu na njega, e sada će sve da se vidi. Ja kažem, neka bude tako samo da ne bude lupanja.

- Za Srpsku Novu godinu, on stoji iza Cara i puši i kad uleće obezbeđenje on namerno pravi haos, što nije njega potapšao po ramenu i rekao lepo. Ja doživljavam kataklizmu, ne mogu da se oporavim. Prihvatam činjenicu da sam ja najgora u svemu, neka bude tako ali od danas gledam samo sebe jer ja vidim da nikome nisam ni bitna ni važna. Ispadam najgora - pričala je Dalila.

- Juče sam zapalila igračke ali sam ih polila vodom posle i bacila, ne želim više uspomene sa njim. Nisam htela ni da spavam u izolaciji, posle toga nisam ni htela da spavam u izolaciji, A u sobi Dejan dobacuje nekim devojkama, ja sam skočila kada sam videla šta radi - priačla

- Dejan je ušao u prostoriju radija i sa metlom u ruci čistio pod rečima:

- Izvini Bane, moram da očistim laži. 

Video: Dejanova glava sva u šavovima: Jeziv prizor pošto je skinuo kačket

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skids

    19. januar 2022 | 18:14

    More marš bre sram te bilo bre više praviš sve budalama pa ti si najveći folirant koji je ikada kročio na kuglu zemaljsku ostavi tog blesavog Dejana više na miru i idi široko ti polje tebi i treba jedan takav kao car da te vrati na fabrička podešavanja

  • Dado

    19. januar 2022 | 20:48

    Sama je dovela brak do kataklizme, a ovaj mucenik valjda je poceo dolaziti k sebi, nadam se da ce je potpuno iskulirati i otkaciti za sva vremena.

  • Olja

    19. januar 2022 | 19:23

    Srecna slava Sveti jovan ko sutra slavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA