"Tara je klošarka i demon": Velika ispovest Nenada o vezi sa Simovom, odao sve tajne iz spoljašnjeg sveta

- Ona je ta koja je pričala sa Đedovićem o tome da joj je cilj da me izvaćari - rekao je Nenad

  • 3
Nenad Aleksić Ša Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša je u svojoj velikoj ispovesti obelodanio sve tajne afere Tare Simov.

- Kako se osećaš povodom svađa danas ujutru? Je l' moralo tako - pitao je reper.

- Nije moralo tako, ali od kako sam ušao, postavio sam se drugačije. Pričao sam sa sestrom da od Tare mogu da očekujem sve i svašta, ali sam opet znao da će da pravi skandale...Rekao sam Sandri da ne znam šta se dešava. Demantovao sam je u mnogim situacijama. Slušao sam laži i gluposti, ali sam sačekao trenutak da budemo oči u oči. Nisam razmišljao da uđem, dok nije počela da preteruje i da me naziva nasilnikom i ludakom - rekao je Ša.

- Ti i ona govorite jednu te istu rečenicu: "Dokazao sam moju stranu priče", a onda ona kaže: "Drago mi je da si došao, jer sam dokazala da sam u pravu". takođe, postoji li nešto da te Tara drži u šaci? - rekao je Darko.

- Tara nema šta da iznese za mene, sem da kaže da sam bio dobar čovek koji joj je titrao mu*a. Nije laž niti neka glupa priča, na kraju se sve svodi da me je koristila za mnogo toga. Ja sam budala. Nema šta Tara da priča o lojalnosti, kad ona nije bila lojalna svojim prijateljima. Ja stojim iza svega što sam rekao što se tiče nekih njenih prijatelja. Znaće kad izađe ko joj je poslao stvari, a ko nije - rekao je reper.

- Kakav je osećaj kad te devojka pljune na televiziji - pitao je Darko.

- Nisam ja zbog nje izgubio sve. Ja sam svesno ušao u odnos sa pogrešnom osobom, demon jedan. Govorili su mi svi da je budala i da devojka neće da se promeni nikada. Meni je posle svega to pljuvanje došlo onako: "Hvala ti za sve!". Ja pozdravljam na neki drugačiji način, a ona je pokazala da je klošarka. Koju devojku hoće u kući, koja batinja? Lako je udariti osobu za koju znaš da ti neće vratiti...Devojka je klasični demon. Tara je konstantno vređala Anđelu, a veliča osobu koje se stvarno nisu pojavile. Testirao sam sebe, pošto sam mislio da je jako od mene, skapirao sam da ne želimd aje ljubakam. Sada je ovo faza da mi se gadi - rekao je Ša.

Tara Simov Tara Simov, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Je l' tebe sramota što si bio sa Tarom? Je l' se stidiš nje - pitao je Darko.

- Ne stidim se nje, stidim se njenih postupaka - rekao je reper.

- Optužio si je jutros da ti je slupala auta - rekao je Darko.

- Ja sam slupala auto. Ostavila sam ga i poslala mu adresu - priznala je Tara.

- Slupala je po Skoplju auto...Odlazila je po salonima i pričala o tim nekim geng bengovima - rekao je Ša.

- Sad u Zadruzi pričaš šta je Tara radila napolju, pričaš da je bila sa ovim sa onim, ali ako si to sve znao i napolju, zbog čega si bio sa njom - pitao je Tanasijević.

- Jesam debil i kreten, ali sve ove stvari može Sandra da ti potvrdi. Ona se zabrinula za moje ponašanje jer ja jurim za devojkom koja to radi. Nemam pravo objašnjenje što sam činio to sve za nju...Anđela ne može da demantuje, jer smo Anđela i ja super i imam poruke. Imam dokaze za aftere gde je bila dok sam bio u Zadruzi - rekao je Ša.

- Ako su ljudi tada govorili da si lud i da tvoj potez je ludost, tada mogu i da razumem jer si verovao u ljubav - rekao je Darko, ali ga je Ša prekinuo:

- Ona je mene uhvatila na laž ovde. Znam je odavno, ali je ovde znam itekako. Uvek se kačila na likove koji se nekako ističu - rekao je reper.

- Upoznaš je napolju i vidiš da je sve palo u vodu i ništa u realizaciji. Vidiš da ti ludi, da se penje po plafonu. Što si i dalje bio sa njom - pitao je Darko.

- Ma da, ja ga vređala ovde, on mi šalje gaće i čarape - rekla je Tara.

- Pa da, zato što nije imao ko. Devojka je patološki lažov i ona je bolesna osoba. Ne postoji ni jedan muškarac kog nije maltretirala...Ona je ta koja je pričala sa Đedovićem o tome da joj je cilj da me izvaćari. Otišla devojka na pr**nje, vraća se namirisana muškim parfemom...Ja majmun kao nemam pojma da ona ide na kar**e, a njegova majka mi priča da je Tara rekla da hoće da te od**be i da čeka da joj kupiš auto. Bila je grupa gde se Tara dogovarala sa fanovima da hoće to da uradi...Tara džabe manipulacija - rekao je reper.

Video: Haos u Zadruzi: Tara nasrnula na Ša, grebala ga i čupala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. januar 2022 | 17:44

    Kako je nasa drustvena realnost strasna,

  • Др

    23. januar 2022 | 21:29

    Да ли ово , заиста неког интересује?

  • Bela

    23. januar 2022 | 18:20

    Ova osoba je opsednuta Tarom... toliko o opsednutosti 🤡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA