"Hteli smo da pobegnemo, znao sam da porodica neće odobriti": Car otkrio njegovu i Dalilinu tajnu

- Dobio sam glavobolju. Ona nije to što sam ja očekivao i osoba kojom sam je smatrao - rekao je Filip

  • 1
Dalila Dragojević, Filip Car Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Filip Car izglasan je od strane publike, koja ga je proglasila za drugu osobu koja je najspremnija da preuzme rizik, te je tom prilikom progovorio o turbulentnoj vezi sa udatom Dalilom Dragojević koju je započeo pred kamerama, a nakon toga otkrio i koji plan su imali pre nego što je usledio raskid.

- Šta ja znam... Meni je najveći rizik u kući Gruja, ovo drugo mi je za neke druge plasmane. Rizik je smisao mog života. Tom parolom sam nekako išao kroz život. Imao sam situacije gde sam reskirao, da se zaljubim u Dalilu, uđem u vezu sa njom, razmišljali da pobegnemo... Rizik da udarim čoveka zbog toga što je opsovao Mikija. Sve su to bile neke rizične situacije. Onda odnos sa osobom poput Maje, bilo je dosta rizičnih situacija, ali ja sam takav - rekao je Filip i nastavio:

- Znao sam da mi porodica neće odobriti ni situaciju sa Dalilom, a ni sa Majom, a išao sam u to. Sve mi je bilo rizik. I kad sam ušao sa Majom, pitao sam se da li da se vratim Dalili. Sad kad razmišljam, moji ti neki rizici se graniče sa zdravim razumom. Takav sam... Ja se nisam mogao izboriti iz muvanja i zaljubljenosti sa Dalilom. Moja podsvest mi je govorila da to nije dobro, ali kad sam seo sam sa sobom, video sam da sam zaljubljen, da dobijam fidbek, možda je to ljubav mog života.

- Znaš kako, dok nekome ne smrkne, drugome ne svane. Iz toga smo napravili loše. Mislim da mi je to bila greška. Neću reći za Dalilu, nego ta situacija je bila greška. A kad sam već ušao u to, trebalo je da uložim više truda. Mesec dana je malo za takve odluke, mesec dana nije puno za muvanje. Ja sam ludo reskirao, ona je ludo reskirala... - pričao je Car.

- Šta si dobio svojim rizikom - pitao ga je voditelj.

- Dobio sam glavobolju. Ona nije to što sam ja očekivao i osoba kojom sam je smatrao. Nakon toga sa Majom, zamalo da ostanem bez oka. Ne znam šta bih rekao na to sve. Sve je to bila neka greška. I sa Sandrom Čaprić ono na početku, i te neke avanture moje. Rizik je smisao mog života i ja ne mogu da budem programiram kao neki ovde. Ja kad razmišljam, tek onda napravim sr*nje. Možda da odem kod lajfkouča kao Mensur - govorio je Filip.

- Takav sam. Vodim se svojim srcem, slobodan sam, mlad, hrabar - govorio je Car.

U toku kratke pauze, Dalila Dragojević se zaplakala u razgovoru sa Tarom Simov i istakla kako ništa ne jede.

Video: Emotivna scena u Zadruzi: Filip teši Dalilu posle svađe sa Dejanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA